Kto daruje veci pre bábätko?

majca577
7. jan 2014

Veľmi pekne by som sa chcela opýtať či nemá niekto s okolia Ružomberka dáke vecičky pre dievčatko . 17.1. mám termín a nemám ešte nič :( mám len nejaké základné oblečenie. Mám 17 rokov a žijem v nie dobrej finančnej situácii. Ako 17 ročná nedostanem ani príplatok k príspevku (678eur). Bola by som rada ak niekto doma niečo nájde a daruje mi to,

ĎAKUJEM

sabina1975
8. jan 2014

Moja odpoved sa ti pacit nebude ale nemozem inak: 1; kde je otec dietata 2; preco to riesis az teraz ked uz skoro rodis 3; v bazariku su aj veci " ze darujem" ja mam tiez male babo cele tehu som bola PN co bolo 240 euro k tomu hypo ucty a mam este dvoch dospelych synov penazi len len ze sme vysli niekedy ani nie a postupne som si kupovala veci z bazariku mam asi 10% novych veci aj to ked boli napr.v Kiku zlacnene naozaj mi je luto v akej si situacii ale dostala si sa do nej sama viem o com hovorim aj ja som rodila v 17 rokoch a ked ti nebolo treba "vtedy" pomahat tak preco teraz mozno ma tu niektore ukamenujete ale lezu mi na nervy tieto srdce rvuce pribehy a otazky na co mam narok a pomozte a pod.

hameeda
8. jan 2014

@majca577 : napis adresu do IP

odkopnuta
30. dec 2015

Ahojte maminky,obraciam sa na vas s prosbou o pomoc ☹ Pred Vianocami ma z nicoho nic opustil priatel,ktoreho som velmi lubila a aj on mna,preto ma ten rozchod velmi bolel a aj boli,lebo som tonechapala a nepochopim nikdy,ze muz co vam prisahal lasku na cely zivot a nemal velky dovod nato ma opustit to urobil aj tak,ale mam pocit,ze to bolo pod natlakom jeho rodiny ☹ A najhorsie,ze cakam s nim babatko,som v 5.mesiaci tehotenstva,sice este neviem co cakam,ale uz teraz musim zhanat veci pre to malicke.Moj ex sa odmieta so mnou bavit,od rozchodu ani raz nebol za mnou,ved sa rozisiel cez fb iba so mnou,ani do oci mi nepovedal dovod rozchodu a ja som mu vcera pisala ze pomaly treba nakupovat veci pre babo a on,ze on mu kupi veci az po porode a aj to ked bude iba u neho a ked bude u mna mam sa starat ja.Ja nechapem tento pristup. ☹ Preto Vas velmi prosim mile maminky ak mate nejake veci pre babatko,ktore uz nepotrebujete,prosim vad vedeli by ste mi ich podarovat prosim,ja momentalne nie som v dobrej financnej situacii a bojim sa,ze by mi mohol aj babo zobrat kvoli tomupo porode co mozno aj planuje a ak nie on jeho rodina urcite ☹ Prosim pomozte mi maminky,beztak mam zial v srdci,lebo ho este stale lubim ,nevhcem prist aj o male ☹ prosim ak mate pre babatko vecicky velmi prosim podarujte mi ich,som zufala ☹ zo srdca dakujem krasne za vsetku vasu pomoc

tajka1986
30. dec 2015

@odkopnuta nedas ho zapisat do rodneho listu ako otca a dieta ti nemoze vziat. Alimenty samoztrejme budes musiet ozeliet. Skus aj v tejto skupinke poprosit o pomoc,su tam mile maminy a radi pomozu 🙂 https://m.facebook.com/groups/196020257210697

odkopnuta
31. dec 2015

@tajka1986 dakujem ti velmi pekne,skusim aj tam poprosit 🙂 no len on sa k tomu malemu priznava a vie,ze je jeho a nechcem mu zas take spravit,ze ho budem tajit ako otca ,ved on to dieta uz teraz lubi .ale co moze udat ako dovod aby mi ho vzal?

lauricka
31. dec 2015

@odkopnuta ano? Az tak ho lubi, ze ho chce zobrat a oddelit od matky? A vy beriete ohlad? On na dieta a vas teda vobec?

odkopnuta
31. dec 2015

On to priamo tak nepisal,ze by ho chcel zobrat,ale naznacil,a za tym vsetkym musi byt jeho mama,lebo on sam by to nedokazal.no zial on sa tvari teraz uplne ako keby pre to male neexistoval,neviem co sa s nim porobilo,no asi to,ze ho jednoducho matka zmanipulovala a to dokonale ked v behom jedneho dna sa proti mne otocil a to na nepoznanie.ale nie vzdy je taky.ked je doma iba.

majka99999
31. dec 2015

@odkopnuta na bazariku si daj vyhladavat podla ceny 0 a velkosti, ake potrebujes, 56, 62, 68..

tajka1986
31. dec 2015

@odkopnuta bude lepsie ked si zivot zariadis bez neho. Neviem co by si mohol vymysiet ako dovod,ze nemas finsncne zabezpecenie na vychovu,ze si psych.labilna,co ja viem vselico. Musel by to ale samozrejme dokazat. Mozno ma len silne reci ale ked uz teraz sa takto sprava "odstrihla" by som ho uplne.

kacena4
31. dec 2015

@odkopnuta nestresuj nepanikar, do porodu mas casu dost, postav sa na nohy, najdi si vybanie ak nemas kde byvat to je najdolezitejsie (s babatkom) a nema dovod a ni sancu ti vziat dieta, ak sa on poriadne staras, zivis ho, mas strechu nad hlavou tak na milion % ti ho nevezme. ak nemas byvanie mozes poziadat o ubytko v najblizsom krizovom centre, aby ta po porode s dietatom prijali, ak bude volne miesto prijmu tak nie tak ti vybavia miesto (vlastnu izbu) v detskom domove. budes dostavat matersku, rodiacak takze nejake korunky budu, prispevok pri narodeni babatka si odloz zide sa ti neskor. vsetko sa da kupit popr. dostat tu na konovi za par € prihlas sa do tejto skupinky https://www.modrykonik.sk/group/2069/ ked ti pride schvalenie dostanes tam vsetko co potrebujes pre svoje babatko ale aj pre seba. drzim ti palceky a neboj stavaju sa aj horsie veci ako je rozchod z nezodpovednym partnerom.

holubicka28
31. dec 2015

@odkopnuta urcite ho daj zapisat do RL, okrem vyzivneho na babo, bude musiet platit vyzivne aj na teba 2 roky. A mas myslim narok na preplatenie polovicky vybavicky pre dieta..len to musis riesit cez sudy, ale ked sa k tomu sam nema..

niky21
5. máj 2016

@odkopnuta Potrebujete ešte vecičky ?

odkopnuta
13. máj 2016

@niky21 pekny vecer.ano este potrebujem vecicky .

niky21
13. máj 2016

@odkopnuta pošlite mi adresu do IP 😉

shterezka
13. máj 2016

@majca577 ahoj, žijem v Anglicku,ale viem ti poslať kurierom balik-napíš mi prosím adresu do správy-hlavu hore, bude dobre.

sue1818
13. máj 2016

@odkopnuta a co cakate? dievcatko alebo chlapceka?

hnedoocko0909
14. máj 2016

@shterezka stara tema, neaktivny clen...

lolinecka888
Odpoveď bola odstránená
Zobraz