Ahojte, ktorú pestúnku odporúčate, s videom alebo stačí bez? Ďakujem 🙂
Truelife V24 - s videom. Super cena a kvalita.
Tiez mam s videom. Vidim presne ci je to len take mrvenie, alebo uz vstavanie. Lepsie s videom podla mna.
Trielife tiez
Mam kameru Xiaomi,napojim na tablet alebo mobil,a mozem ist aj na zahradu.obraz paradny,aj v noci.cena bezkonkurencna 35 e.
Za mna s videom, mam truelife h32 a pekne vidim, ci sa len hlasno otaca na druhu stranu alebo sa zobudza a treba k nemu ist 🙂
@simona92101 ale to musíš mat aplikáciu stále zapnutu však?
Avent bez videa boli sme spokojni
@foxyfox aplikaciu mam na pozadi mobilu,otvorim si,a skontrolujem ju,alebo to mam cely cas na obrazovke zapnute,aj s mikrofonom,ak sa zobudi,tak mozem k nej aj hovorit.vyhodou je,ze netreba riesit dosah,mozem byt aj v obchode a kameru zapnut a pozriet co sa deje.(samozrejme,nenechavam ju doma samu 😉) mne to vyhovuje,kedze robim casto v zahrade,telefon polozim hocikde.takisto sa moze viacero ludi pripojit k aplikacii,co je fajn. Zvuk perfektny,nic nechrci,obraz aj v noci tip top.ja som maxim.spokojna
@simona92101 a nevybija to velmi baterku na mobile?
@foxyfox my sme mali prvych par mesiacov vysielacky avent, cize bez videa. Skvela vec, skvela citlivost.
No ked sa mala zacala uz pohybovat, tj sadat/stavat/lozit v noci, tak sme kupili pestunku s videom, no uz sme skusili dve a nie lacne a stale nie sme spokojni 🤷🏻♀️ Momentalne mame motorolu mbp 485, ale nie je dost citliva podla mna. Vobec tam nepocut, ked sa mala zobudi a zacne vyliezat z postele (avent vysielacka zachytila aj pretocenie sa, alebo mrvenie). Takze vobec to nezaregistrujem, ak sa nepozeram neustale na obraz 🤦🏻♀️
@ivi1808 neviem ako na inych typoch,ale mne to zere minimum.preto to mam aj na tablete nainstalovane,a tam mam kralovsky obraz 😃mne to odporucila kamaratka,ta uz ma deti vacsie,obcas k nim chodi pani strazit deti,a takto si ju kontroluje z prace,kameru ma vo viacero izbach,len si v aplikacii preklikava miestnosti.alebo ked deti pridu zo skoly domov,tak ich skontroluje 😃
@alexandra2468 Ta truelife v24 na toto uplne staci. Je to paradne.
Ja mam kameru s detekciou pohybu a zvuku (kvôli dedkovi čo s nami býva, aby sme vedeli či je ok kým sme boli v práci obaja) . Ale to mi nezachyti nič. A náš malý dá budí tak ze len tak nahlas dýcha a vzdycha. Preto potrebujem niečo citlive. Na druhej strane, nehlási vám citlivá pestúnka napríklad dážď čo vonku klepe ma parapetu?
Ja veľmi nechcem aby mi vkuse bežala appka v mobile ale zas možnosť sa pripojiť aj mobilom by bola fajn. Presne pre prípady keď som v záhrade a tak
@foxyfox ano presne, mame tiez kameru v detskej a v mobile appku, takze pekny obraz, vyjde to lacnejsie nez pestunka, ale to len obcas vyuzijem ked vencim psika okolo domu tak mam vacsi dosah. Ale ta pestunka je prakticka presne v tom, ze mam vysielacku s obrazom zapnutu pokym drobec spi, mam ju pri sebe, stave vidim a pocujem vsetko. Na svore mi dosiahne signal vsade, ale uz par metrov za brankou vyuzijem tu kameru s appkou.
@foxyfox ja mam bez, Avent.. som spokojna 😊