Krém pre 10 ročnú dcéru

dzeni
3. feb 2017

ahojte, prosim poradte ako sa starat o tvaricku,mam 10 rocnu dcerku a zacinaju sa jej po tvaricke robit pupaciky a v okoli nosa to ma vzdy take podrazdene.
Prosim aky krem davate detom ?Doteraz znasala celkom dobre Niveu, ale uz to nerobi dobrotu, kupila som nove balenie a uz to neni co byvalo 🙂 dakujem krasne za kazdu radu.
Len mi prosim neradte, ze koznej, uz sme boli a ze dovi-dopo :D ze si toho nemam vsimat to casom zmizne

evittam
3. feb 2017

@dzeni Ak to nie je zdravotny problem tak by s zbytocne nicim nenatierala.....ak si myslis,ze je tak si najdi inu lekarku.😉

sissy27
3. feb 2017

@dzeni modrá indulona nič nepokazí... Ja mám rada Sanaktiv z Justu... Prípadne eucerin je dobrý aj pre citlivú a problematickú pleť.
A pozor na stravu, odsleduj si, či sa jej to nezhoršuje po určitej potravine... No a samozrejme už pomaličky aj hormóny sa prebúdzajú 🙂

domak2
3. feb 2017

Nerozumiem na co ju chces natierat kremom. Ide asi do puberty, vtedy proste pupaky vznikaju. Skor sa zamerat na cistenie pleti, ale aj to co najsetrnejsie alebo sa poradit s kozmetickou. Naco namahat mladu pokozku.

dzeni
autor
9. feb 2017

dakujem Vam

lorela
9. feb 2017

@dzeni Možno je to len teraz zimou, asi by som skúsila niečo vhodné pre detskú pokožku z Bioderma, alebo ľahkú vodu/tonikum na čistenie tváre večer - niečo prírodné.

cdecedc
9. feb 2017

určite sa zamerajte na čistenie pleti a následnú hydratáciu... odporúčam používať všetko prírodné 🙂 takáto kozmetika je veľmi jemné k pokožke, neobsahuje škodlivé látky a tak nemôže nijako ublížiť ani 10ročnej 🙂 ...ak môžem poradiť tak skúste pozrieť značky Soaphoria, Dulcia, Navia - všetky sú prírodné, slovenské a naozaj fungujú 🙂 ... prípadne aj iné, tieto ma napadli prvé, lebo ich mám odskúšané.