Chcel by som sa spyatat ci natierate kazdy vecer po kupani dieta cele telovym mliekom. Nas maly ma 7 rokov a kazdy vecer ho natieram len neviem ci je to potrebne a nieje lepsie natierat len par x do tyzdna ... ake mate skusenosti
no ja odkedy nie sú bábätká, tiež nenatieram každý deň, len vždy v sobotu mliekom nivea
môj má 3,5 r, a nenatieram ho vôbec
staršiu nenatieram ale mladšia má suchú pokožku ta ju musím často
no ja mam sice o dost mensie dieta ako vy tu, ale planujem ju natierat aspon do štyroch rockou 😅
mozno si myslite ze je to dlho, ale urcite jej to neuskodi 😉 .
a pouzivam prirodny olivovy olej z lekarne, vrelo odporucam. pouzivam ho aj ja sama a mam kozu ako detsku prdelku 😀
my sa doma vsetci natierame,pretoze mame dost suchu pokozku-pouzivame nivea kremy
moja ma 3 a pol parkrat sme uz skoncili na koznom s ekzemami.....takze davame velky pozor cim natierame a kedze ma suchu pokozku - jedine, co nam kozna odporucila je natierat tym zarabanym kremom, ktory robia v lekarni - neviem, aky to ma presny nazov, ale na stitku je napisane mast na premastenie. A tu nam vzdy na recept predpise aj detska lekarka aj kozna....vtedy je maly doplatok par centov. Da sa to aj napriamo v lekarni vypytat, ale vtedy je to ovela drahsie....
ahojte, moja dcerka ma 3 roky a 3mes. a tiez ju stale po kupeli natierame telovym mliekom, po sprche jej natriem aspon tvar a casti tela, ktore mala cez den odhalene. nasa mala je taka ,,bledula,,tak tym natieranim nic nepokazime 😎
dakujem, obmedzim to natieranie na 1x tyzdenne uvidime co to spravi 🙂
moju prvú dcérku som natierala deň čo deň. Teraz má 9 rokov a má suchú pokožku. Pred rokom som porodila druhé dieťa a vtedy mi lekár povedal, že v žiadnom prípade netreba dieťa natierať, nakoľko potom majú v neskoršom veku suchú pokožku. To sa mi aj potvrdilo u mojej staršej dcérky. Malú občas natriem, ale len tak raz do mesiac. Zatiaľ problém so suchou pokožku nemá.
no tak ja mojho maleho sice este nema ani 3 roky nenatieram,len raz do tyzdna ho natriem a to sa sprchuje kazdy den... 😉