Krém na citlivú pokožku 6 ročného chlapca

lucinika
18. apr 2017

Ahojte, syn má 6 rokov a má citlivejšiu pokožku. V poslednej dobe - po zime - ju má ešte citlivejšiu. Cez víkend sme boli vo wellnese a z chlóru sa mu koža ešte viac vysušila, pričom po následnom kúpaní vo vani som nemohla použiť ani sprchovací gél, pretože ho sčervenané a vysušené miesta veľmi boleli, Pri kúpaní používame gél na umývanie pre bábätká nakoľko z našich sprchovacích gélov ho vždy všetko svrbelo. Po kúpaní ho natieram s telovým mliekom od Johnsons, no chcela by som vyskúšať lepší krém či mastičku na telo, ktoré by mu kožu riadne hydratovali. Vopred ďakujem za rady.

momoqui
18. apr 2017

@lucinika skus na suche miesta kalciovu masticku z lekarne. Dobra detska kozmetika abcdern od biodermy alebo sebAmed a na dost vyzivna weleda. Ak ma moc citlivu a suchu pokozku tak skus nieco z lekarne.

1988majka
18. apr 2017

My pouzivame sebamed, linolu do kupela aj krem / to mame od koznej ale myslim ze je to aj volnopredajne/ a modru indulonu. Aj excipial kids by pomohol. To su vsetko neparfemovane nealergizujuce vyrobky aj pre velmi citlivu kozu.

anabeth
18. apr 2017

modra indulona na premastenie a do vane nič, nie je baník, stačí voda
- to je pokyn od našej detskej kožnej, ked mal dvojmesačný syn kojenecku dermatitídu
- a tak sme fungovali pri všetkých dalších deťoch v rodine