Ahojte, syn má 6 rokov a má citlivejšiu pokožku. V poslednej dobe - po zime - ju má ešte citlivejšiu. Cez víkend sme boli vo wellnese a z chlóru sa mu koža ešte viac vysušila, pričom po následnom kúpaní vo vani som nemohla použiť ani sprchovací gél, pretože ho sčervenané a vysušené miesta veľmi boleli, Pri kúpaní používame gél na umývanie pre bábätká nakoľko z našich sprchovacích gélov ho vždy všetko svrbelo. Po kúpaní ho natieram s telovým mliekom od Johnsons, no chcela by som vyskúšať lepší krém či mastičku na telo, ktoré by mu kožu riadne hydratovali. Vopred ďakujem za rady.
My pouzivame sebamed, linolu do kupela aj krem / to mame od koznej ale myslim ze je to aj volnopredajne/ a modru indulonu. Aj excipial kids by pomohol. To su vsetko neparfemovane nealergizujuce vyrobky aj pre velmi citlivu kozu.
modra indulona na premastenie a do vane nič, nie je baník, stačí voda
- to je pokyn od našej detskej kožnej, ked mal dvojmesačný syn kojenecku dermatitídu
- a tak sme fungovali pri všetkých dalších deťoch v rodine
@lucinika skus na suche miesta kalciovu masticku z lekarne. Dobra detska kozmetika abcdern od biodermy alebo sebAmed a na dost vyzivna weleda. Ak ma moc citlivu a suchu pokozku tak skus nieco z lekarne.