Ahoj.oplati sa ten kos kupit na plienky?
ahoj. my sme mali a vyuzili naplne su drahe tak ptm smee sáčky dávali 😉
@marfka3 Uplna zbytocnost. Staci ti aj obycajny kos s dobrym uzaverom. Vsetky nase 4 deti, a aj my, sme rezili plienkove obdobie bez takychto somarin. Ja som vyhadzovala sacok s plienkami raz za den, v ramci prechadzky som zobrala aj sacok a zaniesla do kontajnera. A vynbavene. nikdy nic nam v dome nesmrdelo.
Byvala som na byte, bez vytahu 4.poschodie, bola to moja zachrana, ked ma seklo a nezvladala som chodit hore dole po schodoch kazdy den. Pokial byvas v dome, hlupost, ale pokakana plienka smrad vie narobit poriadny a ten kos to naozaj udrzi vsetko. Nelutujem kupu a uz som citala aj ze tam baby plnia vreckami na smeti, ked sa im minu kupovane.
Ktorý konkrétne od tejto značky? S klasickým uzáverom alebo s tým otočným systémom balenia plienok? 😊
mala som a nevyuzila.. kopa zbytocneho plastu , naplne drahe a uplne o nicom ... radsej raz za den vynesiem smeti s plienkami .. uz i tak tie zaspinia dost zivotne prostrtedie :P
@marfka3 dobry den. Za mna super.mam na predaj,ak chcete. S otocnym uzaverom. 18 eur +posta
Myslim, ze nie, lebo tie naplne vyjdu draho kedze plienky bude dieta pouzivat cca do 2r. Ja mam diaper champ, tam idu obycajne sacky na smeti a smrdi len ked vyberam ten sacok 1x za tyzden.