Kôš na plienky tommy tippee

marfka3
25. aug 2018

Ahoj.oplati sa ten kos kupit na plienky?

slniecko35
25. aug 2018

Myslim, ze nie, lebo tie naplne vyjdu draho kedze plienky bude dieta pouzivat cca do 2r. Ja mam diaper champ, tam idu obycajne sacky na smeti a smrdi len ked vyberam ten sacok 1x za tyzden.

romiada
26. aug 2018

@marfka3 moja svokra mi to chcela kupit....ja ze nie dik...vyhodene peniaze. Plienky davame do sacku v krabici na balkone. V lete chodime raz za 1-2dni vysypat lebo to smrdi (maly uz je vacsi). Prezila som to bez kosa na plienky 😉

janulik2008
26. aug 2018

ahoj. my sme mali a vyuzili naplne su drahe tak ptm smee sáčky dávali 😉

yanni
26. aug 2018

@marfka3 Uplna zbytocnost. Staci ti aj obycajny kos s dobrym uzaverom. Vsetky nase 4 deti, a aj my, sme rezili plienkove obdobie bez takychto somarin. Ja som vyhadzovala sacok s plienkami raz za den, v ramci prechadzky som zobrala aj sacok a zaniesla do kontajnera. A vynbavene. nikdy nic nam v dome nesmrdelo.

veronikastrickova
26. aug 2018

Byvala som na byte, bez vytahu 4.poschodie, bola to moja zachrana, ked ma seklo a nezvladala som chodit hore dole po schodoch kazdy den. Pokial byvas v dome, hlupost, ale pokakana plienka smrad vie narobit poriadny a ten kos to naozaj udrzi vsetko. Nelutujem kupu a uz som citala aj ze tam baby plnia vreckami na smeti, ked sa im minu kupovane.

nikiki29
27. aug 2018

Ktorý konkrétne od tejto značky? S klasickým uzáverom alebo s tým otočným systémom balenia plienok? 😊

syslik81
27. aug 2018

mala som a nevyuzila.. kopa zbytocneho plastu , naplne drahe a uplne o nicom ... radsej raz za den vynesiem smeti s plienkami .. uz i tak tie zaspinia dost zivotne prostrtedie :P

barbora0306
27. aug 2018

@marfka3 dobry den. Za mna super.mam na predaj,ak chcete. S otocnym uzaverom. 18 eur +posta