Kôš na plienky Angelcare verzus Sangenic

lenkadenisa
8. júl 2014

Prosím, poraďte či kúpiť kôš na plienky zn. angelcare alebo tommee tippee (sangenic). Tie sangenic som videla, že sú dva druhy, ale nikde sa nedajú porovnať, takže ani v tom nemám jasno a netuším, ktorý je lepší (ale asi ten drahší) 😀

miku1
8. júl 2014

@lenkadenisa Nekupuj žiaden, stačí ti úplne obyčajný kôš, ktorý dáš na balkón a tam budeš hádzať plienky....Ušetrené peniaze investuj do niečoho praktického pre bábo 🙂

lala123
8. júl 2014

Ja mam Angelcare a som velmi spokojná🙂 ja mam januarove babatko a je to praktické , nic nesmrdi🙂

ushuaia
8. júl 2014

@lenkadenisa My mame sangenic - netusim ktory je drahsi (ani tento nebol najlacnejsi + nahradne kotuce na plienky)...Zijeme mimo EU, tak sa musime vzdy zasobit nahradnymi kotucmi...,pravdou je ze v byte nic nesmrdi... 🙂 , je to na zvazenie - financne , teraz vsak nelutujem 🙂

tajka1986
8. júl 2014

My sme to chceli ale nakoniec nekupili a dobre sme spravili, uplna strata penazi, smeti mam v mensich vreciach a castejsie vynasam , berem psa von, vezmem aj smeti a je🙂🙂

lala123
8. júl 2014

Teda tým, ze mǎ zimné baby som chcela povedať to, ze som nemusela s každou pokakanou plienkou ( a bolo ich dost )behať na terasu

enyaa
8. júl 2014

žiadny, vyhodené peniaze!!!!...porátaj si koľko peniažkov dáš do náhradných náplní...ja som ho tiež chcela, dostali sme ho do daru a po uvážení som sa ho veľmi rýchlo zbavila 🙂 Mám prvé bábätko a zdalo sa mi, že každá hovadina je super vec, ktorú isto budem potrebovat, ale nieeee nepotrebuješ to :D su to vyhodené peniažky, ktoré ti budú veľmi chýbať a budes ľutovať každú kúpenú blbosť :D

jana_da
8. júl 2014

My mame Sangenic. Mali sme letne babo a v teple sme to velmi ocenili, aby sme nechodili stale von. Manzelovi sa velmi pacil, objavil ho v akcii aj s tromi naplnami. Naplne nepouzivam tak ako pisu, ze po kazdej zatocit, to sa velmi rychlo minalo 🙂. Spravili sme to tak len s jednym kotucom, za chvilu bol veru prec. Potom som tam plienky hadzala len tak, bez zatocenia a bolo to v pohode. Ked som kos naplnila, manzel vytiahol, ztriasol a minul sa podstatne mensi kus naplne. Chodil s tym von on, kedze to bolo dost tazke, ked som natlacila plny kos 🙂 Minalo sa to pomalsie a tak sa to dalo. Kupili sme to pri prvom babatku a nelutujem. 🙂 je to ale na kazdeho zvazeni.

zuzka1008
8. júl 2014

Škoda peňazí, my sme používali maliarky kybel, je to výborná vec,nič nesmrdelo

ushuaia
8. júl 2014

@jana_da tak to je dobra myslienka...mna by to nenapadlo...netocit, lebo ja tocim s kazdou plienkou... 😀

ichbinich
8. júl 2014

@ushuaia a @jana_da: to praktizujem aj ja, ze netocim za kazdou plienkou. Inak kos aj s jednou naplnou bol lacnejsi ako iba napln, preto ho mam 😉
Tocim iba pokakane plienky, uz minamposlednu napln, ale uz nedokupim ziadnu. Mam v tom kybli aj tak sacok na smeti, takze vynesiem vzdy sacok...

jana_da
8. júl 2014

@ushuaia vyskusaj ;) inak kos uz ani nepouzivame a mina sa to pomalsie. 🙂

ushuaia
8. júl 2014

@ichbinich my sme ho nekupovali na SK, inak je pravda ze tie nahradne kotuce su ,,drahsie,,...zatial mame zasoby, lebo vzdy ideme s kuframi napratanymi a kotuce nesmu chybat...no dnes zvazim po precitani... 😎 dakujem za dobru radu... 🙂

ushuaia
8. júl 2014

@jana_da urcite budem praktizovat... 😀

ichbinich
8. júl 2014

@ushuaia: Aj tu v Rakusku su tie naplne dobre drahe. Este pri synovi sme ich objednavali z UK, tam boli o dost lacnejsie. Inak som striehla na akcie.
Ja mam Sangenic Basic ci tak nejak. Kybel plus napln v nejakom vypredaji za 5€ 😲 Vypln samotna stoji 10...

ushuaia
8. júl 2014

@ichbinich my mame tommee tippee...sangenic...kupovany vo francuzsku...to si kupila za super cenu teda...,jaj co by som dala za to objednat si cez net...sem nic nedorazi...iba na riziko... 😎 , zijeme v zapadnej afrike... 🙂

denisafono
8. júl 2014

@lenkadenisa my byvame sice v dome, ale tiez som uvazovala o kosi na plienky, nakoniec kupujem vonave sacky na plienky v tescu alebo DM a to uplne staci, zabalim vyhodim pred dvere a ked idem von tak odnesiem do smetiaku pri brane. Ked som u rodicov v panelaku, tak robim to iste s tym ze hodim do kosa na balkone.

lenkadenisa
autor
8. júl 2014

No takto... O peniaze mimi v tomto prípade až tak nejde, vďaka Bohu, toto sa angažuje moja mamina. A bývam v dome, kde smeti vynášajú raz za dva týždne, takže si neviem predstaviť hádzať pokakané plienky hneď von do koša, to by bolo teda 😀 Tiež som videla tie voňavé v DM, lákajú ma veľmi.

denisafono
8. júl 2014

@lenkadenisa u nas tiez chodia smeti 1x za 2tyzdne, aj ked smeti davame do igelitovych vreciek ktore zaviazeme. Ked smetiak otvorim tak je tam kadeaky smrad a poriadny ale kakanica to veru nieje.

cawes
8. júl 2014

@lenkadenisa ahoj ja mam angelcare ak chces ja ti ho za par drobnych rada predam, je ako novy, kedze som mala dva jeden v kupelke a jeden v detskej. ja som bola maximalne spokojna nikdy nesmrdel, kamoska ma sangenic a viem ze bola spokojna tiez len hovorila ze to je po chvilke citit.

tilly24
8. júl 2014

tiez ti poradim, kup si obycajny kos - vedierko na plienky, je to ako vedro avrchnakom, neskor to vyuzijes ako normalny kos, tiez tam das obycsajny sacok do kosa, a plienky budes aj tak 1-2 krat denne odnasat von do kontajnera, tiez sa my to zda zbytocne , ved plienkovat budete tak 2 roky...

migely
21. júl 2014

pokial máš balkón tak šupni vždy po prebalení plienku do igelitoveho sáčku a na balkón my to tak robíme na balkóne to nemá komu smrdieť 😎

wrok
22. júl 2014

zorientovať medzi košami na plienky môže pomôcť porovnanie / test košov: http://www.kos-na-pleny.cz/

vavik0204
7. dec 2017

@lala123
prosim ta ako funguju tie naplne? pisu, ze to pojme az 180 plienok ale to nechapem, to akoze mesiac to tam bude kvasit kym miniem 180 plienok? vsak to odpochoduje aj same 😂 dakujem

lala123
7. dec 2017

@vavik0204 netuším koľko plienok tam vojde ale keď tam hodis plienku tak ono ju tam v tom sacku tak stlačí a uzavrie čiže nič nesmrdí.a určite to nemeníš raz za mesiac.ja sa uz nepamatam ako často sme to vyhadzovali možno raz za tri dni ale naozaj vôbec žiadny zápach.pre mna to bolo praktické z domu vždy behať ku bední sa mi nechcelo a na terasu to dávať do igelitky tiež nie lebo mám psa a bola som poucena kamoskinou skúsenosťou keď zbierali pokakane plienky rozkusane od psa po celom dome😉

lala123
7. dec 2017

@vavik0204 nie dome ale dvore😂

misinka0611
7. dec 2017

Zbytočnosť. Ocikane plienky nesmrdia a tie okakane zabalim do voňavých šachov, takze tiez nesmrdia 🙂

misinka0611
7. dec 2017

Sackov 🙂

vavik0204
7. dec 2017

@lala123 ale to potom musis davat kazde 3dni novu napln-sacok? To je potom vrlmi drahe kefze tie nsplne stoja 5,- eur? slebo to nechspem cele?
Dakujem pekne za odpoved