Ahojte maminky, mala by som pár vecičiek po dcérke a kamoškinej dcérke, po 2 deťoch od 0-12 mes. Chcela by som ich darovať maminke v núdzi, ale mám obavy , aby som nenaletela nejakej podvodníčke, teraz ma stále oslovuje pani z Malčíc, už bolo o nej písané niekoľkokrát na fóre. Nepoznáte maminku, ktorej by som mohla darovať?
ahoj, ak chceš, môžem ti poskytnúť kontakt na jednu zlatú pani - maminu, ktorá pomáha azylovému domu pre týrané maminy s deťmi, ja im bežne posielam veci, a vďaka velikánska z ich strany. A teda viem, že seriózna pani. Ak máš záujem, napíš do IP, pošlem ti adresu.
ja som dala na bazos inzerat, ze darujem vecicky a prva pani co sa mi ozvala, tak som jej poslala veci a neriesila som to, ci je to podvodnicka alebo niee, ty mozes byt spokojna, ze si spravila dobru vec, pretoze kazda mamina to urcite rada prijme, ked jej niketo daruje vecicky zadarmo a v tomto zmysle ani nevidim preco by mal byt niekto podvodnik,a mozno vo vasom okoli poznas alebo stretavas maminu a vidis, ze by potrebovala nejake veci, tak ju mozes oslovit, ci by nechcela nejake veci pre deti, ja som takto tiez jednej znamej dala, lebo som vedela, ze pomoc ci uz materialnu alebo financnu potrebuje
len by som chcela komentovať že nie každá maminka,ktorá požiada o pomoc je podvodníčka.viem, že sú aj také,ale nie všetky.
existuje stránka http://www.mamy.mamam.sk a niektoré príbehy sú overené, ja som posielala tak
ahojte mamiky ak ma niekto vecicky na dievcatko ak ich nepotrebuje mne sa zidu moja mala ma 8 mesiacov
detský domov,domov pre týrané matky s deťmi,nemocnice,.....