Kombinéza pre bábätko

1. nov 2022

Ahojte termín mám v prvom marcovom týždni a chcem kupit pre babatko taku trochu zateplenu kombinezu napr na cestu keď pôjdeme k doktorke možno na prvé vychádzky... veľkosť majú 56/62 a 68/74.... ktorú by ste radšej odporucili?
Čo ste obliekali bábätkám napr počas apríla? Radšej vrstviť viac tensich vrstiev alebo dať napr poriadne hrubú deku?
Fusak kupovať nechcem. Ďakujem 🙂

janka_266
1. nov 2022

Ja som môjmu februárovému kúpila zimnú zavinovacku do vajca, a používala som aj do kočíka, overal sa mi nepáčil, nechcela som take mini babo trápiť jeho obliekaním. A aj to bolo praktické vo vajci, stačilo ho rozviazať v aute a nebolo treba zas vyzliekať

banalu
1. nov 2022

Do autosedacky je zimny overal nevhodny z bezpectnotneho hladiska. Ak chces do kocika tak by som kupila asi ten vacsi, no zalezi od viacerych faktorov. Napr. marec v BA, BB ci PP je trosku rozdiel, to iste April + znacka overalu. Tesco zvykne byt mensie, Lindex zas velikansky... vacsi sa bude lahsie obliekat/zobliekat.
Ja som fungovala s dekou do vajicka z pepca za 5€ celu zimu. A fusak som mala, ale na jar stacil overal taky maco zvnutra, zvona teplakovina, merino podlozka a deka. Podlozku som dala spravit uz na sportovu cast a v lete sa tiez vyuzila.

aliaray1
1. nov 2022

Nasa aprilova slecna mala zavinovacie body, leginy a take plysove pyzamko na tom a v zavinovacke...kedze tento april bol teply, muselo ist plysove dole a bola len v body a zavinke...2 tyzdne. Potom uz kratke rukavy. Bolo teplo jak fras a my sme boli v kratasoch a ja satach.

cimage
1. nov 2022

Nasa sa narodila 1.3. a mali sme len taky plysovy overal. Vacsinou sme isli autom, takze vo vajci jej nebola zima a v kociku mala fusak.

magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz