Prosim Vas - viete mi odporucit kolotoc nad postielku s bielym sumom ? projektor nemusi byt - len nech sa toci (radsej na baterky) ako natahovaci strojcek a je hudobny 🙂 dakujem pekne ( p.s.: viem ze je lepsie stiahnut appku so sumom, to mame - ale ja vecer potrebujem mobil a nemozem ho nechavat pri malej, stary nemame ) Dakujeeeem ❤️
@domi51714 odporúčam radšej nejakého macka ktorý má v sebe biely šum, my mame zajka od doodoo asi 😃 lepšie ako kolotoč, kolotoč nemá take dlhé využitie, u nás sa točil asi 3x a to mal kopu melódii a farieb 😃na tom zajkovi je super, že teagjje na hlasný zvuk a dotyk, takze sa zapne sám aj v priebehu noci, alebo sa ho stačí dotknúť a zz hra, nemusíte vstávať a nastavovať kolotoč 😃
Šum by som kúpila zvlášť. Môžete ho používať dlhšie ako kolotoč - keď ho bábätko začne chytať, tak ho môže zničiť.
zenicky dakujem 🙂 ❤️
@domi51714 tohto slonika používame ako biely sum od cca 6m do teraz (2,5r) je tam klasicky biely sum, tlkot srdca, potôčik a hudba. Časovač sa dá nastaviť na 15,30 a 60minut. Za mna top!