Maminky chcem sa vas opytat kolko stoja tesco plienky...ci su onieco lacnejsie ako pampers alebo je skoro rovnake ?
@monikkak ahoj,my sme uz vyskusali vsetky plienky a teraz uz len tesco plienky pouzivam. su lacnejsie a si myslim ze vela nasaju a zadocek osatne suchy. podla mna je ako pampers,tam len za znacku platis. cena tych bielych tesco plienok je 7,70 a tych gaga tesco plienok teraz v akcii za 6,99 inac 8,80 a tesco zelene balenie okolo 11eur. mala som uz aj z lidl aj tie su dobre.ich cena okolo 8,50eur
Tesco plienky sú dosť lacnejšie, ale ja osobne som ich kúpila len raz, a nevyhovujú mi. Pampers sú tenučké a mäkkučké, ochotne za ne zaplatím viac 😉 Ale každému vyhovuje niečo iné, a napríklad moja kamoška na ne (tie tesco) nedá dopustiť 😉
Ak mas na mysli tie zelene http://www.zlacnene.sk/detail/tesco-essentials-... tak su lacnejsie ako pampersky, su savejsie (pampersky zvyknu rychlo premoknut, ak dietatko viacej cika...zvlast chlapci) a my ich pouzivame stale...su velmi dobre.
určite su lacnejisie...ak myslime tie v zelenom baleni-a mozem ich osobne aj odporucat,bola som s nimi spokojna!!!! tiez sme zacali s pamperskami,ale su dost drahe...a tak sme skusali ine alternativy a tie tesco sa nam osvedcili... 🙂
Presne,my sme mali dlho pampersky ale prišla som na to, že tesco plienky neprecikala a boli kvalitnejšie...bol na nich levík,teraz už neviem ako to je mali sme ich dávno...
Nám doporučili Tesco plienky, lebo malá má alergiu na pampersky. Už v pôrodnici sme ich používali a malá na už nevyhádzala.
my sme kupili zatial len jedno malé balenie jednotiek na skúšku a som spokojná, ked sa mi minú zásoby dvojkových pampersiek, tak kúpim zase tesco
tesco plienky ..ja môzem povedat len ano, su lacne,vydrzali vela , dobra cena..urcite lacnejsie ako pampers..treba vyskusat..ja som pouzivala v bielom obale modry pruh..ale aj na ine *teskacke* som pocula , ze su dobre..ono vela zalezi aj od dietatka..napr. ja som mala aj reklamne doma, co som dostala v pôrodnici a tie nemohol mat vôbec / ine znacky/..pri jednych mu scervenela dupa a pri druhych mi vydrzal len chvilku a hned mal mokre aj cele dupacky..vyskusali sme tesco a pri nich sme aj zostali az pokial sa nezacal pytat 😉
tesco ?? v zivote nie.. raz so kupila tesco a dva razy gaga.. dala som im sanci viac.. 3 dni mame tesco gaga .. 3 krat ich prekakal, a viac krat precikal.. , inak sme huggies pouzivali, asi len raz za celu dobu sme ich prekakali.. takze tesco nikdy viac. teraz ich este dominam pocas dna, az ich zbytocne nevyhadzujem ale radsej si priplatim 5 centov na jednu plienku , a viem ze to je pohodlnejsie pre drobca , ako menit mu ich kazdu hodinu a aj tak vsetko ide bokom a nesaju 😠
ahoj,ja mam sice uz 4 rocneho chalana,ale nieje to tak davno,co sme pouzivali plienky,nam tescove nevyhovovali,casto ich precikal a boli take zvlasne mazlave,nam vyhovovali zo vsetkych DM-kove,nedam na ne dopustit,je ich vela velkosti,rastu s dietatom,cenovo dobre,kvalitne,body vam pribudnu na dm-karte,maju pruzny pasik,jednoducho nam sadli 😉
My od narodenia pouzivame pampers premium care - a som s nimi nadmieru spokojna, Stoja sice vela, ale malej uplne vyhovuju. Vyborne saju, nepretejaku, absorbuju aj redsiu stolicu a hlavne necitit ich za mocom ked sa pocika.
my sme sa zo vsetkych plienok vyhadzali,,jedine co sme mohli boli tesco s fialovym pruzkom,,,a to sme vyskusali ajj te najdrahsie biele pampersky...a vraj tieto tesco fialove v nejakom teste plienok bodovali viac ako pampersky..
my sme pouzivali biele tesco plienky (u nas 7,90e) len z toho dovodu ze su to take "igelitaky" a jedine tie mi mala neprecikala a pardon za vyraz "nepresrackovala" 😅 😅 teraz uz ked ma normalnu stolicu tak pouzivame vacsinou tesco plienky Gaga (8,80e) alebo tie zelene teraz presne neviem cenu (kupujeme len akciove)
tiež kupujeme tesco plienky ale nie ten take sačkove v bielom sačku, su take igelitove a cele biele, tie nám nerobili dobre zaparili sme sa rychlo a ked išli zubky a bola stolica agresivnejšia tak vtedy neboli vhodne pre nás lebo sa nám z nich urobili pluzgiere na pipke a museli sme imazolom liečiť pár dni, ale mi kupuje take bledomodre 72ks - do 8e a vydržia dlho, celu noc nemusim prebalovať - neprecika, má krásnu pokožky, žiadna alergia ani nič ine, dobre držia, neni zadoček z nich mokry. pamperksy som mala raz ked sme dostali a veru tie mi precikala mala aj ked su materialovo jemnejšie a na pocit prijemnejšie ale precikala mi ich, tam sa hlavne plati za značku.
ale ty musiš sama vyskušať čo babatku sadne čo mu je dobre skus obyčajne lacne plienky a podla toho ako bude babo reagovať tak sa zariad - možno budu vadiť lacne pienky a budeš musieť kupovať pampersky ktovie.
vidiš kolko mamičiek a každa ma ine skusenosti a názori musiš sama vyskušať. Lebo napr. aj DM ma dobre plienky aj s nimi sme boli spokojny ale mi DM nablizku nemame ani po ruke takže pre nás koli dostupnosti nereálne, pozri najbliši obchod k vám aby sa nestalo že dojdu plienky a budeš musieť cestovať neviem kam a vyskušaj možno budu dobre hned prve ktore skusiš 🙂
Ja som mala tesco plienky len raz úplne na začiatku. Nepamatám si, že by boli extra dobré alebo zlé. Taký priemer. Potom som mala raz pampers sleep and play...nič moc, taký igelit a nemajú pružný pásik. Vyskúšali sme aj huggies economy...tie neboli dobré, také igelitky. Huggies premium sú lepšie, ale Hanka ich pár krát prekakala, čo sa nám pri zelených pamperskách, ktoré používame už dlhšie zatial nestalo. Nakoniec - veď je leto, najlepšie je bez plienky 🙂
bože moj.to už naozaj neviete na čo sa máte opýtať? žena, choď do obchodu a zisti si to sama.prípadne si to pozri na tesco stránke.ale zakladať kvoli tomu novú ,,otázku,, Inak ,každí ti tu píše,ale cenu napísala len jedna 😀 😀 😀 prečo sa nepýtaš vo svojom fotoblogu,ale pridávaš otázku?
terina25 😀 😵 aka akcna xixi
tesco plienky nekupuj, su lacnejsie, ale na spanie nie su vhodne, teda ako u koho... rychlo sa precikaju.
neviem kto tu uz pisal ze naco zaklada otazku.. na tom nie je nic zle moze ved na to je tu tato stranka...
a co sa tyka zelenych tesco plienok su velmi dobre som s nimi spokojna, pouzivam ich spolu s pamperskami striedam ich 🙂 a su o nieco tescovske lacnejsie ale presne to neviem o kolko
Idem do obchodu a pozriem sa...tak isto ked nieco hladam, chcem info v prvom rade pozriem google, preluskam temy a potom sa az pytam a zakladam otazky ci diskusie... Samostatnost tu uz nikomu nic nehovori???
sú lacnejšie. no my napríklad môžeme len pampersky. bohužiaľ, z huggies plienok, z tesco zelených a aj gaga plienok sa mi malá vyhádzala, že som jej to liečila sudocremom 3 dni, takže ja už neriskujem. radšej priplatím, ale nech má moje dieťatko zdravú riťulku. ale každé dieťatko je iné. to už len sama prídeš skúsenosťami na to, či vám sadnú aj tie lacnejšie, alebo si budeš musieť priplatiť 😉
ak ti smiem poradit kupuj take zelene tesco plienky,,esencial,alebo tak dako je na nich napisane, su to tie drahsie tescco, stoja 11e, ale su lepsie ako tie za 7, tie su take igelitove, nepiju dobre , ja pouzivam tiez zelene a som s nimi spokojna 🙂
My kupujeme zelene Tesco a su vyborne...biele nam raz omylom kupila svokra ale su igelitove a nam sa maly z toho zaparil.A este su vyborne a za dobru cenu plienky z Hypernovy-ta ich znacka,len treba pozerat krajinu povodu a kupit len Nemecke a nie Polske 😉 Tie nemecke su velmi podobne pamparskam.
sú lacnejšie a čo počujem od žien,tak aj kvalitnejšie.... že @traktor ?