Koľko po narodení ste prevárali bábu vodu na kúpanie?

cathy77
24. nov 2010

ahojte, názory sa dosť rôznia a pri synovi som ju prevárala asi zbytočne dlho... aspoň si spriemerujem Vaše odpovede 🙂 vďaka

mau
24. nov 2010

My sme neprevárali vôbec... Ani na šestonedelí také veci neriešia!

titkovamiriam
24. nov 2010

ani raz,do 3m som davala do kupela repík

lenkaks
24. nov 2010

ani my sme nepravarali....

dankadina
24. nov 2010

ani my sme vobec neprevarali

sakura77
24. nov 2010

😕 😕 😕 nikdy..... 😉

salma22
24. nov 2010

my sme ju neprevarali som ani nepocula ze sa to robi 😕

juicyluu
24. nov 2010

ani raz a ani som to nikdy nepocula.

zuzana76
24. nov 2010

ja som prevarala asi prve 2 mesiace, ale to len cast vody, do ktorej som dala repik a doliala som potom studenou vodou, aby bola teplota 37 stupnov, takze prevarena bola len cast vody, maly mal velmi citlivu plet, mal novorodenecke akne, pri druhom som neprevarala nic.

lenok
24. nov 2010

Nikdy som o tom nepocula a ani v nemocke to nerobili 😕 Kto ti to tak kazal robit? 😕

minnie55
24. nov 2010

Nikdy som deťom vodu na kúpanie neprevárala. To čo je za somarina ? 😀

zrzulka
24. nov 2010

my sme pri dcerke prevarali len tu ktorou som umyvala ocka a tvaricku. pri malom som tiez tie prve tyzdne len ocka a tvaricku umyvala prevarenou... ale kupali sme sa v neprevarenej. ja mu zadocek umyvam pri prebalovani pod tecucou vodou takze to si ani neviem predstavit ako by som to robila.

alca85
24. nov 2010

my sme prevárali, kým sa malá zmestila do vaničky, ale to len preto, že používame studničnú a pitná nám tečie len studená, takže sme ju museli zohrievať a miešať so studenou neprevarenou pitnou....inak by som ani ja neprevárala...min. od 10 mesiacov sa už aj ona kúpe v studničnej neprevarenej a nič jej nie je. 😉

anelehka
24. nov 2010

no,take pocujem prvy raz,sila,potom deti nemaju ziadnu imunitu... ☹

denduska
24. nov 2010

ja som neprevarala, ale treba to vyskusat u deti s koznymi problemami ak vam tecie velmi chlorovana voda (ako u mojich rodicov - ako mlieko)

dari3
24. nov 2010

tak my sme tiež mali studničnú. ani studená ani teplá nebola pitná. v kuchyni sme mali filter na vodu, aby bola pitná. vodu sme na kúpanie neprevárali a malej nič nebolo ani nie je. a to má veľmi citlivú pokožku 😉

shira_
24. nov 2010

Ani ja som nikdy také niečo nepočula. zdá sa mi to už fakt prehané, normálne ma to pobavilo. určite sa nechystám také niečo robiť.

lienka1
24. nov 2010

My sme tiež neprevárali, počujem to prvýkrát, ani v pôrodnici nič také nespomínali a dokonca tam detičky "kúpali" pod prúdom vody v umývadle....

fliperka
24. nov 2010

tak o tom som tiez nikdy nepocula a ani som to nepraktizovala a to moja dcerka mala exem a problem s kozou od narodenia a ani kozna nam take nic neporadila, len sme davali trosku hypremanganu do vody

janka2732
24. nov 2010

moj syn ma exem a vobec neprevarujem vodu 🙂 mi mame dobru vodu takže mi to pripada zbytočne kožna mi poradila prevarat ale som to vyskušala a žiadna zmena nenastala.

mamina7
24. nov 2010

Vobec vodu neprevarame, iba tu, s ktorou sa cistia ocka a tvaricka. 😉

exupery
24. nov 2010

Nikdy,a pocujem to prvykrat.

littledevil
24. nov 2010

Nikdy a ani som o takom niečom nepočula. 🙂

mamkaivka
24. nov 2010

pri prvej dcére odporúčali prevárať vodu prvé 3 mesiace ,no pri druhej sa od toho už upustilo /11 rokov dozadu/ a teraz sa to vôbec neodporúča

saza007
24. nov 2010

nikdy!

butrus
24. nov 2010

neprevarat, vytvaranie "sterilneho" prostredia moze zdravemu dietatku len uskodit..............

adka12
24. nov 2010

Tak toto počujem prvý krát, že prevárať vodu na kúpanie.... V pôrodnici napustili vodu z vodovodu, tak isto som to robila aj ja doma. A aj všetky kamošky čo poznám. Fakt je toto novinka a neviem po pravde, načo je to dobré, pokiaľ človek býva tam, kde je voda pitná....

henri001
24. nov 2010

nikdy som o tom nepocula 😕 🤐 🤐

laki
24. nov 2010

nikdy, podľa mňa je to zbytočné, pretože to môže dieťatku akurát uškodiť

gaby21
24. nov 2010

Ahoj, ja som asi dva tyzdne prevarala, maleho som prenasala asi desat dni po termine a velmi sa supal, mne to odporucila pediatricka, a do troch mesiacov som pridavala harmancekovy roztok. Az taky nezmysel to zase nie je, ved babatko prichadza na svet zo sterilneho prostredia, a tiez nemam pocit ze by mu to nejak uskodilo, este nikdy nebol chory.

andika10
24. nov 2010

o tom som ani nepočula 😲