Zisťujem preto, lebo rozmýšľam, či dať už aj umelé mlieko. Malá nechce piť skoro nič okrem mlieka aj keď som nápoje osladila. Teraz miniem tak 4-5 plienok zelenych pampers. Vďaka.
my sme tiez boli už bez plienok cez den, v noci este mala plienku pre istotu 😉 po mensich dávkach ale predsa pila vodu caj, poharik som jej stale davala do ruky 🙂 kojena bola do2,5r
Môj syn je kojeny plus pije vodu a čaj.
A čo sa týka plienok tak jednu denne na spánok,cez deň behá v slipkoch.
Má 16 mesiacov
moja bude mat buduci mesiac 2 roky. / ty brdo, to uz fakt 2?! 😅 / je stale plienkovana, na nocnik nechodi vobec a tiez spotrebuje za den 4-5 plienok. mlieko pije od roka kravske, aj to iba vecer. cez den pije cistu vodu, v zime nesladeny caj a obcas dzus.
Tak moja vypije jedno mlieko nadranom cca 150-180 ako kedy a pocas dna asi 700ml caju a vody ak je teplo ak je chladno mozno ani 0,5 l nie....pije vacsinou nesladeny caj, sem tam dostane ten granulovany alebo cistu vodu, obcas dzus....a minieme tak 4-6 plienok, chodi na wc kakat hned rano a pri prebalovani cika bud do nocnika alebo na wc
Juj no my budeme mat o par dni 2 rocky a uz 3 dni sme bez plienocky ani na noc nedavame nechali sme zabaleny madrac ale este sa v noci nepocikal.
Sranda, ze na otazku, kolko plienok spotrebuje 15 mesacne dieta zacinaju zeny pisat - moje 2 rocne spotrebuje..to fakt sa potrebujete vyjadrit ku vsetkemu aj ked sa vas to netyka????
Nas junior ma 5 plienok na den a jednu v noci. Je jedno, ci v noci kojis, davas UM alebo pije vodu, objem sa velmi menit nebude a tym padom ani spotreba plienok.
Nam maly vypije okolo 750ml vody cez den a teda minieme dost asi 10ks 😀 .Keby bol kojeny este viac urcite.
My mame 14 mes a minieme tiez 4-5 plienok, davam jubale v priebehu dna aj na nocnik. Niekedy sa zadari, niekedy nie.
dojčenie či UM - to je jedno. Dieťa nevypije viac než potrebuje - čohokoľvek. Ak jej chutí UM, pokojne jej ho dávaj. Množstvo plienok to neovplyvní. Jediné, čo ich ovplyvní je odplienkovanie. Je leto, začni malú nechávať cez deň bez plienky a spotreba pampersiek sa ti ihneď zníži 🙂
Naša teraz cez leto spotrebuje aj 10 plienok, keďže je teplo a vypije veľa čaju+ v noci sa ešte budí, tak za noc je 2x prebalená čo ešte v noci vypije fľašku čaju. Jedny plienky 56ks nám vydržia asi týždeň. Inak tiež neviem, prečo sa ozývajú ženy s príspevkami ako: "náš už nenosí plienky....", taký príspevok je úplne nepodstatný a príde mi to, že sa tým len rodič chvásta, keďže adekvátnej odpovedi niet ;)
Moja bude mať o chvíľu 16 mesiacov a je už mesiac bez plienok. Tiež ju prevažne kojím ale aj čo to vypije. Dávam jej čístú vodu a niekedy jej ju aj trochu ochutím. Deti vedia či chcú piť. Moja keď je smädná, tak si vypýta. Ide do kuchyne a začne kričať a naťahuje sa za pohárom ... 😀