Koľko plienok za deň minie vaše 15 mesačné kojené dieťa?

mmaattuuss
1. aug 2014

Zisťujem preto, lebo rozmýšľam, či dať už aj umelé mlieko. Malá nechce piť skoro nič okrem mlieka aj keď som nápoje osladila. Teraz miniem tak 4-5 plienok zelenych pampers. Vďaka.

ivetkab.
1. aug 2014

Moja bude mať o chvíľu 16 mesiacov a je už mesiac bez plienok. Tiež ju prevažne kojím ale aj čo to vypije. Dávam jej čístú vodu a niekedy jej ju aj trochu ochutím. Deti vedia či chcú piť. Moja keď je smädná, tak si vypýta. Ide do kuchyne a začne kričať a naťahuje sa za pohárom ... 😀

zuzka1008
1. aug 2014

my sme tiez boli už bez plienok cez den, v noci este mala plienku pre istotu 😉 po mensich dávkach ale predsa pila vodu caj, poharik som jej stale davala do ruky 🙂 kojena bola do2,5r

lupape
1. aug 2014

Môj syn je kojeny plus pije vodu a čaj.
A čo sa týka plienok tak jednu denne na spánok,cez deň behá v slipkoch.
Má 16 mesiacov

soniatko
1. aug 2014

moja bude mat buduci mesiac 2 roky. / ty brdo, to uz fakt 2?! 😅 / je stale plienkovana, na nocnik nechodi vobec a tiez spotrebuje za den 4-5 plienok. mlieko pije od roka kravske, aj to iba vecer. cez den pije cistu vodu, v zime nesladeny caj a obcas dzus.

kikusik88
1. aug 2014

Tak moja vypije jedno mlieko nadranom cca 150-180 ako kedy a pocas dna asi 700ml caju a vody ak je teplo ak je chladno mozno ani 0,5 l nie....pije vacsinou nesladeny caj, sem tam dostane ten granulovany alebo cistu vodu, obcas dzus....a minieme tak 4-6 plienok, chodi na wc kakat hned rano a pri prebalovani cika bud do nocnika alebo na wc

emilia25
1. aug 2014

Juj no my budeme mat o par dni 2 rocky a uz 3 dni sme bez plienocky ani na noc nedavame nechali sme zabaleny madrac ale este sa v noci nepocikal.

mamulienka30
1. aug 2014

Sranda, ze na otazku, kolko plienok spotrebuje 15 mesacne dieta zacinaju zeny pisat - moje 2 rocne spotrebuje..to fakt sa potrebujete vyjadrit ku vsetkemu aj ked sa vas to netyka????

Nas junior ma 5 plienok na den a jednu v noci. Je jedno, ci v noci kojis, davas UM alebo pije vodu, objem sa velmi menit nebude a tym padom ani spotreba plienok.

sendym
1. aug 2014

Nam maly vypije okolo 750ml vody cez den a teda minieme dost asi 10ks 😀 .Keby bol kojeny este viac urcite.

jankastubka
1. aug 2014

My mame 14 mes a minieme tiez 4-5 plienok, davam jubale v priebehu dna aj na nocnik. Niekedy sa zadari, niekedy nie.

bleee
1. aug 2014

dojčenie či UM - to je jedno. Dieťa nevypije viac než potrebuje - čohokoľvek. Ak jej chutí UM, pokojne jej ho dávaj. Množstvo plienok to neovplyvní. Jediné, čo ich ovplyvní je odplienkovanie. Je leto, začni malú nechávať cez deň bez plienky a spotreba pampersiek sa ti ihneď zníži 🙂

sheila72
1. aug 2014

Naša teraz cez leto spotrebuje aj 10 plienok, keďže je teplo a vypije veľa čaju+ v noci sa ešte budí, tak za noc je 2x prebalená čo ešte v noci vypije fľašku čaju. Jedny plienky 56ks nám vydržia asi týždeň. Inak tiež neviem, prečo sa ozývajú ženy s príspevkami ako: "náš už nenosí plienky....", taký príspevok je úplne nepodstatný a príde mi to, že sa tým len rodič chvásta, keďže adekvátnej odpovedi niet ;)