Koľko oblečka pre svoje dieťa?

nasta55
3. okt 2013

Ahojte, chcem sa Vas mamicky opytat ako to mate s oblecenim na Vase deti, ci aj vy tak prehnane kupujete svojim detom vecicky. Kolko oblecka kupujete svojim detickam mensim do 2 rokov aj tym vacsim kedze este rastu?

ocko78
3. okt 2013

juuuuuj,, neviem babenky ci ste aj vy na oblecko tak zatazene ale my mame plnu skrinu a kopec peknych veciciek vobec nestihame vynosit...asi by som uz mala prestat nakupovat 😀 😀 😀

stanislavao
3. okt 2013

@nasta55 no tam my mame tiez veci habadej, ze aj 3 tyzdne nemusim prat a zehlit. mame tak cca 20 dlhorukavovych triciek, 10-15 teplakov, nohavic, 10 pancusiek, 10 mikin, aj dost ciapok. je to proste dost, mame aj rezervu. mame veci take, ktore mu "setrim" aby mal pekne, ked sa fotia v skolke, alebo su vianoce, alebo niekam ideme a potom su aj take vecicky, ktore su uz male a stale krasne, ako nove. bundicky mame 2 a jednu teplu mikinu, zimne bundicky treba 2 a aj boticky treba dvoje.

anicka87
3. okt 2013

ja som to do roka prehanala, velkost 0-6 mesiacov mi zabrala skrinu jednu celu. co bolo ozaj prehnane. teraz ma tak 6 teplackov, 2 sustaky, 1 oteplene gate, 3 rifle a mencestraky, body asi 15, dlhy rukav tricko asi tiez 15, mikin asi 8 a bundyy 3 cca. + nazimu 3 overaly /este oblecie aj minulorocny/ a 2 goratexove topanky 🙂