Ahojte, prosím, koľko majú Vaše 1-2 ročné deti tričiek, mikín, teplákov, nohavíc... ponožiek?
Ja mám pocit, že neustále len periem, suším, že by malý potreboval mať aspoň 20 tričiek a 20 teplákov... ďakujem
Tak mat 12 kusov nohavic a aspon 20 triciek beriem ako uplne minimum. Moji mali a maju v kazdom veku podstatne viac. Periem raz za styri tyzdne (kazdy vikend ine dieta). Neukamenujte ma, je to funkcna strategia 😂
mozno 20 nie, ale 10-15 kusov z kazdeho ano... ak teda nechces casto prat...
Veľa. Nevyužíva všetko. Tepláčiky asi aj 10 a 2x rifle, tričká s dlhým a krátkym asi 30ks, ponožky na každý deň a plus niečo navyše, a pyžamá asi 4 či 5. Kebyže chodíme vonku, tiež všetko periem. 😭 Teraz to robím tak, že na dlhé body má tričko s krátkym a len to mením, keď sa zaspini. 😁 Mikiny má 4 a svetre 2. Estelen bude mať 2 roky a myslím, že veľa z veci mu bude dlhšie dobre. Plus má asi 4 ci 5 pancuch. 😁
ďakujem, môj má necelé 2 roky. Tričiek má 12, 2 mikiny, 3 svetre, 8 teplákov, 2 nohavice, 2 rifle. Stále počúvam, ako má "veľa" oblečenia... no stále sa niečím obleje, úfúľa... nestíham to prať...
No tak moja princezná bude mať 2 roky a ma viac oblečenia ako ja s mužom dokopy. Nosí veľkosť 86 a odkedy sa narodila mam na povale 8 veľkých krabíc na sťahovanie plných jej veci 😂 sebe som nič nekúpila už ani nepamatam, ale pre ňu stále niečo 😂 dúfam, že keď raz bude druhé tak to bude tiež dievča, lebo inak ma muž zabije 😜
Mala som viac, niečo po starších deťoch ešte a niečo som dokúpila - 20 kusov asi nemal vtedy ale bolo toho dosť - nemusela som sa stresovať. Teraz má hádam aj 20 teplákov - ostalo z leta, mal na dnu a iné na von + vedela som že budeme odplienkovávať. Teraz má 3
Vela vela vela... Dcérka ma 2roky. Pred pisanim som isla spocitat teplaky-min 20kusov mam v skrini, min 20kuosv body a triciek s dlhym rukavom, nieco je v kosi na pranie, to som neratala... a tolko mala aj s krátkym rukávom... Pyzam asi desat kusov... A periem raz za tyzden alebo 2tyzdne,ked sa nakopi jej oblečenie. Ale nekupovala som jej to vsetko, nieco sme podedili a dostali... Dufam ze vyuzijeme aj pri druhom
2 roky a 2m - 6x teplaky, 2x teplaky "na doma", 1x rifle (ktore este ani nemal), 6x tricko s dlhym rukavom, 4x mikina, 2x sveter
Periem 1x v tyzdni 😕
Veľa veľa... Mala som po dcére aj som dostala niečo som kúpila ešte keď bolo treba nejdem to ani rátať lebo je toho ozaj moc každá z dcér ma plnú veľkú šatníkovu skriňu robenu na mieru vo svojej izbe
véééééľa.... Dieťa sa prezliekalo aj 3-4 krát denne...
Takže teplákov aj 6-8ks....to isté tričká min. 8 ks
čo nedonosilo jedno dieťa, bolo pre ďalšie....😉