Kolíska pre bábo

linki90
1. sep 2020

Zienky mate skusenosti z týmito koliskami ? Moze v tom bábo normalne spat aj v noci ? Nie je matrac prilis makky pre chrbatik predsa v klasickej postielke je matrac tvrdsi,rozmyslam na niecim takym lebo klasicka postielka nam zabera vela miesta a chcela by som dozatial nieco mensie , rady napady skusenosti recenzie co odporucate dakujem 🙂

s_a
1. sep 2020

A v čom bude za pol roka, keď z tejto kolísky vyrastie? Táto vám bude zas len miesto zaberať a budete musieť kupit nejakú väčšiu aj tak

dskjhfdlkdjhl
1. sep 2020

@linki90 Tieto kolisky pekne vyzeraju, ale miminka tak rychlo rastu, ze po velmi kratkej dobe sa budete o to potkynat. Podla mna je lepsia klasika, s dobrym madracom, dobre je, ked sa jedna strana da zlozit a postielka sa da prirazit o manzelsku postel, pri nocnom kojeni je to fajn.

pribinak
1. sep 2020

Títo sú len take imidžové záležitosti. Na pár týždňov. Radšej kúp normálnu klasickú postieľku.

evitka83
1. sep 2020

@linki90 v tej bledej koliske som mala syna niekolko tyzdnov, je na kolieska, tak som sa s nim mohla pohybovat, vyzeral byt spokojny.

andreatytler
2. sep 2020

@linki90 My sme mali kolisku podobnu tej druhej ale bez volanikov na stenach.
Spaval v tom cez den aj noc. Matrac bol velmi tenky 3 cm a teda vobec nie makky.
Koliska musi mat steny z priedusneho materialu aby tam bola ventilacia a aby sa dietadko nezadusilo ked sa otoci na bok a pritlaci si tvar ku stene kolisky, takze to co je na prvej fotke je dobre len na denne spanie kedy dieta sledujes.
Dieta v tom moze spat dokial sa nezacne pretacat na brusko. U nas to bolo v 6 mesiaci takze sme to vyuzili dost dlho. My mame drevene dlazky a ziadne prahy na dverach takze sme to lahko presunuli z izby do obyvacky ked som sa ja isla vyspat a muz mal sluzbu v obyvacke.