Kolíska novorodenca je vo výške 1,5-ročného súrodenca

mabose
16. sep 2023

Ahojte potrebujem poradiť, mám dcéru 1.5 ročnú a teraz 4dnovu, chceli sme ju dať do kolísky, ale keďže kolíska je v rovnakej výške ako má 1.5 ročná neprichádza do úvahy bude malej robiť zlosť, ako ste to riešili vy postieľku nie máme na poschodí 2.

domkakvet
16. sep 2023

@mabose bud do postielky alebo zatial spat osobitne.

thereisabear
16. sep 2023

Druhá postieľka.

mabose
autor
16. sep 2023

@mabose skôr by som ju chcela dole do obývačky že ju mám pod dohľadom ešte som rozmýšľala nad kociarom ale neviemci by zase nemala prsty pri nomta 1.5 rocna

bolarazjedna
16. sep 2023

A takú cestovnú postieľku napr od kinderkraft nechceš?
https://www.e-kociky.sk/kinderkraft-postielka-d...

mabose
autor
16. sep 2023

@bolarazjedna no asi bude v rovnakej výške ako je kolíska či sada dať vyššie ešte?

bolarazjedna
16. sep 2023

@mabose no píše max výšku 80cm, ale tak keď dieťa je v tom hlbšie, nemyslím si, že 80cm-ove dieťa tam dočiahne

galganka
16. sep 2023

A prečo by staršia mala "robiť zlosť"? 😳 Notmalne sup do prenosnej postielky, kolisky, lehátka a hotovo.

beata_k
16. sep 2023

@mabose Este je moznost, ze to 1,5 rocne si mladsie ani nevsimne. Resp. ho nebude zaujimat.

selest
16. sep 2023

Mala som v kociku a kocik stale na ociach kedze starsi bol hyperaktivny s pas. Vyhoda ze som kocik brala vsade sebou, do kupelky atd

mabose
autor
17. sep 2023

@galganka lebo to taký žid malý všade sa nájde cestovnú vyskúšame, ale tam zase môže hodiť nejakú hračku do nej zvrchu

galganka
17. sep 2023

@mabose taký malý žid? 😳 No, chcela som pôvodne "mudrovať", že ich treba naučiť fungovať na hromádke, ale asi nieto rady, lebo o staršej este nič pekné nezaznelo, takže sa vobec nedivím, ak už taká malinká žiarli.

mabose
autor
17. sep 2023

@beata_k aj to je možnosť kiežby to tak bolo dobré budem riešiť keď prídeme domov

bolarazjedna
17. sep 2023

@mabose autorka, neboj sa dopredu. Mladší súrodenci prežijú "útoky" starších súrodencov, akokoľvek sa budeš snažiť, nevyhneš sa ublíženiu (nechcenému, aj tomu zo žiarlivosti). Ale mladší sú odolní ☺️ mne 2 ročná sestra chcela odhryznut nos, keď som bola bábätko a tu som, žijem, aj nos mam celý ☺️