Dobrý deň milé dámy, kde sa podľa vás viac oplatí kúpiť dámske oblečenie - v Kik alebo v Pepco ? Drahšie obchody nenavštevujem, preto budem rada, ak mi napíšete vaše skúsenosti s danými obchodmi. Ďakujem
nechodíme tam nakupovať, no ked bol syn mladší sem tam dostal niečo od rodiny či z kik alebo z pepco a ked to porovnám tak podla mna kik mal lepšiu kvalitu....Každopadne možno by som skusila aj iné obchody na tvojom mieste také Takko, HM, a iné podla mna ta cena tam nie je až o toľko vyššia no kvalita je uplne iná
Zamna tiez ani jedno. Ja som par krat dostala dake teplaky pre syna a fakt handry. To uz radsej by som pozrela a kupila z bazaru ci isla do sekača.
Oblečenie kam? Do práce? Nie ...
Na doma povedzme áno, mám nejaké veci KiK
@aurora33 nemá každý na drahé oblečenie a ani to drahé nemusí byť kvalita
Je to uplne to iste, len logo nad vchodom je ine.
Tesco má kvalitné veci v dobrých cenách
Radšej Kik mám odtiaľ pár vecí aj moje deti a v pohode nositeľné a ani sa nám nerozpadli ani neroztiahli
Myslím, že je to jedno, kvalitou sú asi narovnako, máme veľa veci z Pepca, niečo aj z KiK, no až také handry to nie sú, možno nie sú také kvalitné ako iné drahé značky, ale na doma a bežné nosenie sú fajn.
Každý nech si nakupuje, kde mu to vyhovuje, nám vyhovuje ja Pepco či KiK.
@aurora33 nikto sa ta nepýtal, si hnusná osoba. Daj autorke peniaze aby si išla nakúpiť do drahšieho obchodu 😉
@katy2704 z tychto dvoch - kik, ale aj tak to vydrzi len par prani a mozes kupovat dalsie..
to radsej len o trochu drahsie tesco, alebo h&m, lindex - z bazarov a vydrzi to aj pre 3 deti
Z týchto dvoch určite KIK, ale cenovo aj Tesco , Gate je cenovo dostupné
Ak by som si mala vybrať medzi tými dvomi tak KIK, ale určite pozerať na zloženie toho, čo kupujem. Tričko z KIK zo 100% bavlny vyzerá aj po x opraniach dobre na rozdiel od takého, kde je prímes umelých vlákien, alebo je zo 100% polyesteru, ktoré je po pár praniach samá žmolka.
Kik určite, pepco by som už nekúpila nikdy nič, materiály nestalofarebné, strihy nesedia, v Kiku v pohode, aj do práce sa dá obliecť, treba pozerať zloženie, keď to nie je prevažne polyester , bude to ok - odporúčam najmä nohavice a Basic tričká 95%bavlna, 5%elastan
Za mna je ten KIK asi lepsi, aj co sa tyka kvality a materialu tych veci. Ja si tam oblecenie nekupujem, ale keby som si mala vybrat, tak asi tento. V Pepcu su tie veci sice na pohlad pekne, ale tie materialy su vacsinou bud umele alebo to po par praniach vyzera jak handra.
Kúpila som pár vecí v kiku a všetko som oprala a rovno vyhodila, lebo sa to neskutočne roztiahlo. Jedine svetrík to prežil. Pepco tiež nie je bohvie co. Mame asi 3 veci odtiaľ. Už tam nekupujem, max ponožky. Neoplatí sa to. Radšej mám hm ale je drahé. Tak chodím do sekaca keď majú nový tovar . Minule som kúpila dvoje kratasy, 2 dlhé nohavice, jednu mikinu za 5 eur. Veci ako nové. Malý to bude mať aj tak par krát a vyrastie. Nemienim dávať majland za haby
@katy2704 v oboch sa daju nájsť celkom obstojné kúsky, rovnako aj šmejdy. Z pepca majú chalani tepláky, čistá bavlna, príjemné. Z Takko majú tepláky a mikiny a hnus. Primes polyesteru, po pár noseniach zmolky. Čo sa týka triciek, bavlnené sú ok, len treba vedieť odhadnúť, či to bude držať tvar, alebo po opraní pôjdu švy kade tade.
Kik. Ja tam kupujem malemu veci na dvor a tie teplaky fakt držia na moje počudovanie 🤔 a hlavne po prvom prani drzia tvar narozdiel od pepca 😄
@katy2704 Radšej mám Pepco, je v ňom viac vecí zo 100 percentnej bavlny a viskózy ako v Kiku do ktorého len vojdem a ovali ma umelinovy smrad ako v čínskom obchode. Deťom v pepcu kupujem bavlnené tepláky (porovnateľné so slovenskou, na teplákoch z oboch odchodov sa po pol roku vysuchali kolená a spravili dierky), bavlnené tričká, mikiny a spodky. Celkovo sa mi zdá že pepco má v poslednej dobe viac vecí z prírodných materiálov, kým takko v ktorom tiež rada nakupujem ide opačným smerom k stále väčšej umeline. Pre seba si v pepcu väčšinou neviem vybrať, ale naposledy som si tam kúpila šaty z viskózy.
@lenka567899 preco by som mala byt hnusná osoba? 🤦♀️
Mám pár tričiek s pepca už tri roky a stále su ako nové, žiadne vyťahané ani deravé ....tak isto mám veci aj z KiK a v pohode
V pepcu kupujem často,veci do škôlky najma... Vôbec som nemala problém zeby sa hned po praní zničili.. pre seba ale teda vôbec, nič sa mi tak nepáči. Kik vôbec nenavstevujem , príde mi horsi ako pepco.. taký čínsky
@katy2704 no za mňa ani jedno. Nekupujem tam nič ani deťom. Len keď prejdem okolo tých obchodov je mi zle. Fuj také handry.