Poraďte baby, prípadne máte niektorá oboje? S čím máte lepšiu skúsenosť? Váham, či kúpiť aj kidvak aj hojdací mojžišov košík, ale na druhú stranu sa trocha bojím, či to nebude zbytočné a či všetko využijeme.
Ďakujem.
@kikulienka94 ďakujem ale mala som skôr otázku na mamičky, ktoré majú skúsenosti 🙂 Ja mám v okolí zatiaľ len ľudí, ktorí si to nevedia pri bábätkach vynachváliť (kidvak) a niektorí aj ten mojžišov kôš, takže za mňa jedno určite, akurát neviem ktoré.
Myslim ze to velmi zalezi od dietatka, co bude mat rado. Ja som viacere pomocky dokupovala az po porode... zaklad bola satka, dokupili sme nosic pre ocina, nasa bola velmi hojdavy typ, kupili sme lacnu latkovu zavesnu hojdacku, ale nebolo to bezpecne, napokon hojdal manzel na rukach... teraz pri druhom planujem v podobnom pripade kidvak, ale asi si pockam na babatko...
@kikulienka94 blbosť je už len tvoj komentár 😆 nehnevaj sa, ale vidieť, že si to nemala. Kidvak najlepšia investicia 🙂
Uspavanie zrazu trvalo 10min 🙂
Nemala som kidvak, ale adamex hojdu na stojane pre dvojičky a neľutujem ani euro, najlepšia vec na svete, extrémne ušetrenie času na uspávanie.. určite by som do toho šla 🙏
Ja mám kidvak (do stropu), ale môj syn z toho až tak nadšený nebol… akože vie tam niekedy zaspať, ale niekedy to skončí aj revom, alebo sa zobudí po 15 min a už sa nedá douspať. Tým nechcem povedať, že je to zlá vec, len synovi to až tak nesadlo. A nekupovala by som to dopredu - uvidíš, aké budeš mať bábo, možno bude pohodový spáč a nebudeš ani potrebovať takéto vynálezy 🙂
Máme kidvak, milujeme ho, zachraňuje pravidelne pri zuboch, teplotách, všetkom, odporúčam rovno ten rastúci, jelikož ja som kúpila ten menší a o nejaký mesiac dva budem kupovať väčší. A máme tak že ten sersam na zachytenie do stropu v obývačke a v spálni stojan, podľa potreby si prepíname vak. Najlepšia investícia 👌🏾
@christinnech do koľkých mesiacov/rokov teda odhadujete že vydrží ten menší?