Kedy začať kupovať výbavičku pre dieťa?

23. apr 2024

Ahojte kedy je najlepšie zacat kupovať veci pre bábo? Aktuálne som v 24 týždni dakujem

sejbipi
23. apr 2024

Všetko postupne, pokojne môžeš už nakupovať pomaly. Som 28tt máme už kočík, všetko oblečenie, perinku, hniezdo. Ešte dokúpime postieľku, vajíčko a výbavu do pôrodnice.

really8
23. apr 2024

Kedy chces. Nie je to nijak zakonom prikazane alebo zakazane.

ijuska1982
23. apr 2024

ako prvorodicka som to nechala na poslednu chvilu a 8 tyzdnov pred porodom som nemala akoze fakt nic, ani jedno body a nechavali ma v nemocnici a hrozilo ze mi budu vyvolavat porod. nastastie ma po tyzdni pustili a v tom tyzdni som pre istotu dokupila vsetko. takze moja skusenost nenechavat si to na koniec ale kupovat postupne.

ns994
23. apr 2024

Ja som kupovala postupne.. nevhccela som hned na zaciatku ale zase ani na poslednu chvilu ..cca tak od polky tehotenstva som zacala postupne..a ked som sla na matersku uz som.mala asi vsetko.. potom som iz len chystala malemu veci a sebe tasku do porodnice

jaskolka
23. apr 2024

Je to len na tebe, na vás,ci chceš kupovať postupne, alebo naraz potom všetko,ci už máš miesto na uskladňovanie. Takisto ide o to, ako finančne na tom ste, ci chceš úplne všetko nové, alebo aj z bazáru postačí. Lebo ak všetko naraz a nové, tak je to ozaj veľká pálka.

minesasubu
23. apr 2024

ak to máš kde uskladniť tak kludne začni , ja som začala hned po prvom trimestri ked sme vedeli pohlavie
ak bolo niečo v akcii - spisala som si zoznam a išla podla neho taky zaklad , vela sme aj dostali cize fakt iba zaklad a po porode som si dokupila zbytok

ivkav5
23. apr 2024

Začala som asi v 6.mesiaci pomaličky kupovať a veľmi to pomohlo 🙂 nemuseli sme sa naraz vyžmýkať posledný mesiac 😅

mqkm
24. apr 2024

Ja nechcem ešte tak skoro lebo nikdy nevieš čo sa môže stať. Možno tak mesiac / dva max pred pôrodom.