Kedy treba chystať výbavičku a všetko pre mimi?

kacorka06
5. sep 2012

ahojte som začínam 5 mesiac tehotenstva a ešte nemám pre bábätko nič ale vôbec nič kúpené,kedy je najideálnejšie si pomáli všetko začať chystať a kupovať???

liz_lemon
5. sep 2012

pomaly mozes zacat, radsej skor, lebo nikdy nevies, ako sa budes neskor citit, ci budes vladat chodit po nakupoch, ci neporodis skor, a potom nebudes mat nic nachystane, mne sa to stalo, a vsetko bolo potom na partnerovi, kym som bola v porodnici

rora
5. sep 2012

ja som sa bala aby ma "to" nezastihlo nepripravenu takze do konca 8.mesiaca som uz mala vsetko nachystane, kocik poctivo stal na chodbe, postielka nachystana v spalni, v skrini naukladane veci, plienky na kope, v kupelke na policke detska kozmetika atd. 🙂 a bola som kludna.

elise
5. sep 2012

@kacorka06 máš predsa 4 ročnu dcerku tak asi v tom obdobi ako ked si bola tehotná pri nej.🙂 a po nej už nemáš nič odložene?

janka9898
5. sep 2012

tak nejake drobnosti mozes ale take hlavne cca ked zzacina 7mesiac vtedy je uz babo zivotaschopne aj keby sa narodilo skor .-)i ked je tazko odolavat preto take ako ponozticky par body a pod mozes kludne ale je to natebe 😀

renatka100
5. sep 2012

Ihneď 🙂 🙂 🙂

nicebaculka
5. sep 2012

ja som zacala nakupovat v 25tt... teraz som v 34tt a uz som aj zbalena 🙂

kacena85
5. sep 2012

Ja som tiez cca v tom obdobi ako ty a mam uz doma veci po neterkach, na bazari okukane kocare, par veci uz kupenych, aj postielky vyhliadnute a to takeho konca oktobta by som chcela mat vsetko, cakame dvojky a pri nich clovek nikdy nevie tak radsej skor ako potom stresovat 😉
sestra mi uz spisala zoznam veci co potrebuje babo z lekarne a kozmetiku tiez chysta zoznam do nemocky a potom v klude mozu prist aj Vianoce 🙂

xenicka13
5. sep 2012

uz zacni, lebo ja som mala do 6 mesiaca vsetko nastastie, od 27 tt som mala kludovy rezim

lucka1987
5. sep 2012

ja som zacala chystat v 26 tt. bola to taka akasi zhoda nahod.. mm bol konecne doma a nasiel si cas ist so mnou na nakupy / mala som cele tehu rizikove a bola som PN / , bolo pekne pocasie, a tak sme sa vybrali do PL a kupili sme 90 % veci co sme potrebovali 😉

lenka.s
5. sep 2012

kedy sa ti bude chciet, a kedy uznas za vhodne ... neexituje na to sablona

lucia20
5. sep 2012

vtedy ked ta chyti osial - syndrom hniezdenia. 😀 😀 😀 😀

katren
5. sep 2012

kedy chces.....potrebujes povolenie z MK?

haley7897
5. sep 2012

ja som tiez zacala chystat po piatom mesiaci.pomaly sme takto doplnali zasoby az do porodu 🙂 pripadne sa ti bude lahsie nakupovat ked budes mat potvrdene ci je to chlapcek alebo dievcatko (ak to este nevies).asi v osmom mesiaci som vecicky postupne poprala a pozehlila 😉

euka210
5. sep 2012

mesiac pred terminom by uz malo byt vsetko prichystane...ale ci budes kupovat postupne alebo naraz vsetko za mesiac je na Tebe. Niektore veci nam dali casovo zabrat (vyber postielky, kocik a pod.)