Ahojte baby chcela by som sa opytat kedy ste zacali kuppovat veci pre male babo?
ja som si prvé vecičky kúpila už po prvom UTZ, že akože odmenu pre bábo 😀 ale také ozaj nákupy som začala robiť asi 6-7 mesiaci....🙂
ja som kupovala tak rok predtym nez som otehotnela s prvym dietatom, lebo s ami tie veci pacili, zili sme v uk, a dost lacne to tam bolo 🙂
tak keď sa mi niečo zapáčilo,tak som to kúpila že: k lekárke, na vychádzku .... ale nenakupovala som veľa, dosť vecí som podostávala
ja som si nachystala len minimum vecičiek aj tak deti rýchlo rastú a ja navyše som nevedela, či bude dievča alebo chlapec
tak potom som niečo kúpila ešte keď sa deti narodili ......a odvtedy som sa toho nakupovania nezbavila 🙂 😉
ja som zacala na konci 6.mesiaca 🙂 ale ked zacnes nekupuj toho vela,, nevyuzijes to setko.. babo rychlo rastie
od 6. mesiaca približne 😉 ale kočík sme kupovali, ked som bola v 5.tom... nie som poverčivá, takže mi to bolo jedno 🙂
v tom 6mesiaci som si zacala kupovat ale skor ani veci na oblecenie nie lebo z tych som kopu podostavala ale take do vybavicky co mi bolo treba 😉
Hned,aby sme toho nemali potom vela naraz.Teda ja nie som poverčiva 😉
asi 10 rokov predtym, ako som prvykrat otehotnela 😀 samozrejme len par kuskov - s tym, ze ak deti nahodou nebudu, dostanu kamaratky a surodenci pre svojich drobocv....;-D naozaj nakupovat som zacala ked som mala na teste 2 pasiky 😀
mesiac pred porodom, ved na co sa ponahlat, teraz kupis vsetko v jednom obchode, len aby bola dobre napraskana penazenka 🙂
Ja som len zistila , ze som tehotna a cestou na gyndu som mala detsky obchodik ,,,hned som stala pred vykladom a pozerala jéémine ja budem mat babo a take krasne vecicky ,,,tak cestou naspat z gyndy som si nieco kupila , ale uz nepamatam co a tak to islo dalej az kym som neporodila ,,stale nejaku malickost som kupila za 9 meiacov som mala celkom slusnu zbierku ,,kupovala som cely cas po troske co mi trebalo a poradili mamicky 🙂
Kedze sme do 34.tt nevedeli co to bude, tak sme dovtedy nic nekupovali. Ja som vela veci dostala od kamosky a od svagriny., co som neskor veelmi ocenila, kedze na nakupy nebol cas , a potom uz ani energia 🙂 Takze do porodu som si to pre nasu princeznicku pekne vsetko oprala a ozehlila. A teraz kupujem priebezne, co potrebujeme alebo comu neodolam 😉
Ja mesiac pred pôrodom-a to len výbavičku do pôrodnice 🙂 Naozajstné nákupy začali až teraz (malá má 4 mes.),lebo sme toho veľa podostávali 😀 😀 😀
ja som chcela kupovať hneď od začiatku 🙂 ale počkala som si na to keď už bolo vidieť pohlavie dieťatka ..... potom sa ľahšie vyberajú vecičky .... a vieš presne čo kúpiť ;) ale je len na tebe kedy začneš ..... ak sa ti niečo páči tak to kúp 😉
Ja som začala vecičky pre bábo kupovať v 5. mesiaci tehotenstva 🙂
ja som musela kupit vsetko...ale kupovala som postupne al. ked ma nieco nadchlo do zaciatku 7 mesiaca sme mali vsetko kupene nachystane (rizikove tehu)
ked sa mi nieco zapacilo, tak som to kupila 😀 😀 😀