Ahojte, zacinam 8.mesiac tehotenstva a rozmyslam ci uz kupit odsavacku (elektricku). Pozeram klasicky e-shopy typu mall a alza. Kupovali ste odsavacku az po narodeni dietata, alebo predtym a pomohlo vam to k rozbehnutiu laktacie? Mate odskusane aj tie lacnejsie znacky (babyono, canpol, bayby…), ze ci su porovnatelne s drahymi philips a medelou? Mali ste pripadne problem s pouzivanim odsavacky pri velkych prsiach? Dakujem
Dopredu urcite nie, mozes a nemusis ju potrebovat 🤷♀️
Dopredu to určite neries, ale keď bude vidieť po pôrode, že ti ju fakt treba, odporucam Medelu elektronickú. S lacnejšími skúsenosť nemám. Veľké bradavky môžu byt problém, prsia podľa mna nie
@janababana Ahoj, mala som kupenu manualnu pred porodom, ale po porode mi to s nou nejak neslo, tak som kupila elektricku Avent a s nou super. Keby sa dal vratit cas, tak uz by som s nou isla do porodnice, lebo maly sa z prsnika nevedel napapat a az 5 tyzdnov po porode zistili, ze ma prirasteny jazycek. Takze tyzden v nemocke hladoval, lebo vkuse len prikladat, prikladat....po tyzdni mi dali odsavacku a maly sa krasne napapal.
@janababana kupila som ked sa mala narodila. bola predcasne takze mlieko dostavala moje odsate. mam canpol babies easystart a vyuzijem aj pri druhom
Kupila som si odsavacku manualnu pred kazdym porodom, taku lacnu do 20€ (canpol, babyono), cisto len na uvolnenie velmi naliatych prsnikov zo zaciatku, do drahsej elektrickej by som isla az ked by som videla ze ju fakt treba... zatial mi po oba razy nebolo treba tak odsavat, uvidim co tretikrat....
@janababana kupila som odsavacku (manualnu), pouzila som ju asi 2x na uvolnenie prilis naliatych prs, mohla som radsej odstriekat tolko😅 ja by som uz kupila, az ked by som fakt potrebovala, urcite nie dopredu.