Ahojte ...
Chcem sa opytat kedy si myslite ze je spravny cas postavit postielku ... Doktorka mi povedala ze som otvorena uz na 2 prsty zatial som v 36tt .. Uz by som ju aj rada zlozila a pripravila ale zase neviem ci to nieje este priskoro ... 😅 dakujem
@mirka5633
Ahoj, záleží od toho, či si poverčivá, alebo či máš strach. Ja mám postielku postavenú tiež od 36.týždna, ale malá tam spí malokedy. Ona totiž nechce cumlík a chce byť stále na prsníku a ja nevládzem ju každú hodinu vyberať v noci z postielky. Je pre mňa jednoduchšie ju mať pri sebe. Záleží od teba ako sa rozhodneš. Takže ak budeš rodiť, manžel ti ju môže v pohode poskladať. Lebo v nemocnici budeš min.5 dní. A to že si otvorená, ešte neznamená, že budeš skoro rodiť. Niekto je otvorený už v polovičke tehotenstva. Ale keď ju chceš mať postavenú už teraz, kľudne si ju postavte, budeš sa tešiť. Neviem prečo by si nemohla. Na zlé veci ani nemysli... 😉 😉 Držím palce 😎
MIrka, ja si myslim, ze postielku uz mozte pokojne postavit...ze uz je naozaj vhodny cas...a mozno porodis uz dnes v noci...co Ty vies 🙂 Mne pri prvom babe povedali mesiac pred terminom, ze babatko je pekne velke, ze kontrakcie mozu prist kedykolvek...takze podla mna postielku kludne postavte a uvidis, ako sa budes tesit, ked uz bude nachystana 🙂))
@mirka5633 ahoj, my sme postielku mali zlozenu uz od 35.tt lebo som sa zacala otvarat a cely 36.tt som prelezala v nemocnici. Hned ako ma pustili domov sme poprlai a pozehlili vsetky vecicky, rodila som v 39.tt a posledne tyzdne sme uz mali pokoj, len som oddychovala a uz vsetko bolo pripravene na nasho drobca 🙂 postielku vsak vyuzival len prve tri mesiace 🙂 potom zacal spinkat s nami 🙂
Inak moja kamoska rodila v 36.tt tiez sa źacala otvarat, a maly mal 50 cm a 3330 g - takze ako pisu hore, tvoje babatko sa moze narodit aj dnes
kym som bola v porodnici, muz zlozil postielku, vypratal byt, aby sme sa pomestili....
ahojte mne ju zložil manžel ked som bola v nemocnici aj tak som rodila až v 41tt tak načo by na ňu zbytočne padal prach 😀 😀 aj tam mi tam malá nechcela spávať a už ked mala 7 mesiacov tak spávala s nami v posteli a v 20 mesiacov som ju šupla do vlastnej posteli lebo sme prerábali byt aby mala detskú izbu a spí tam doteraz 😉. Muž mi povysával aj navaril čo som sa až čudovala 😵 ale potešilo ma to. A ked si otvorená na 2 prsta to aby ste začali skladať 😀 😉 ja som nebola ani na 1 prst..
Dakujem .. no ja by som uz bola najradsej keby som to mala zlozene aspon by sa mi uvolnilo mieto v skrini 🙂 poverciva niesom .. len ten moj manzel je nejaky lenivi a nechce sa mu do skladania 🙂 nieze by som to nevedela zlozit ale chcem to nechat nanho nech sa angazuje 🙂 no dufam ze tento vikend sa uz k tomu pricini a postavi mi ju 🙂
pri prvom synčekovi som skladala asi 3 mesiace pred narodenim(aj ked mi zavadzala) a pri druhom babatku bude až muž ked budem v porodnici. 😀 Mam taky pocit že pri prvom dietati sa všetko prehana 😉
@mirka5633 no môj sa tešil ako malé bábo na elišku 😀 a je nadšený aj teraz pri druhom zatiaľ nevieme čo to bude všetko mala ako v bavlnke 😉 , ale našťastie rozmaznaná nie je držíme ju nakrátko 😀 od septembra ide do škôlky tak super mi to vyšlo že o druhé sa budem starať v pohode kým ona bude v skôlke 😵
Tak a postielku mame zlozenu 🙂 Manzel mi ju vcera zlozil 🙂 Ja som si ju prichystala dali sme uz aj kolotoc 🙂 Tak uz len drobec do nej chyba a bude to ono 🙂
@mirka5633 ahoj no my sme mali postielku zlozenu uz ked som isla do porodnice a skladali sme ju este ked som bola ako ty teraz v 36tt.. 🙂 maly sa narodil v 38tt..to je na tebe kedy si ju postavis..