Kde zoženiem topánočky Richter?

hori
28. júl 2011

Babenky, poradte mi nejakú konkrétnu predajňu na Slovensku, kde zoženiem topánočky Richter, najlepsie mesto + adresu obchodu, ak budete vedieť. Ale aby tam mali aj malinké, zháňam už od čísla 18. V meste a okolí, kde bývam, chodievam do všelijakých obuví, ale žiaľ nikde som zatiaľ nenatrafila. Ako je to u vás? A to viem že sa aj vyrábajú na Slovensku, ale kde? Viete mi poradiť? Na bazároch často vidím obnosené, tak rozmýšľam, kde to tie mamičky kupujú... 😉

dosa
28. júl 2011

http://www.azet.sk/firma/86986/richter-slovakia...

ak by si si zavolala, snad bi ti odporucili predajnu v tvojom okoli...

petra1303
28. júl 2011

Ahoj u nas v Rakusku ich maju v kazdej predajni...

jasminet
28. júl 2011

v stiefelkonig maju richterky

rejaa
6. aug 2012

Mňa by tiež zaujímalo, kde zoženiem túto značku. Hlavne okolie Nitry a Topoľčian.

sampo
6. sep 2012

@hori v LM mali niekedy richterky, no uz to zrusili... tazko ma sklamali teda 🙄 to bol hadam jediny obchod,kde som ich vedela zohnat a vyskusat. Inaksie ich zozenies v pohode na internete 😉 hlavne na CZ strankach. A vyrabaju sa tusim v partizanskom.

pastelka17
6. sep 2012

Ahoj,v BA ich dostanes v predajni Beni na Kramaroch. Vyborny vyber,mile predavacky,max.profesionalita. Dokonca maju uz aj internetovy obchod,tak skus pozriet tam - www.beni.sk/znacka/detska-obuv-richter/strana-2/

ducci
25. nov 2012

v euorvei v little foodre som ich videla