Kde zoženiem termoprádlo pre bábätko?

samko1
22. mar 2017

Ahojte... Prosím Vás dievčatá, viete mi niektorá poradiť, kde by sa dalo kúpiť termoprádlo pre bábätká? Potrebovala by som veľkosť tak 80-86 a neviem nikde nájsť. Ďakujem.

jasminet
22. mar 2017

hladaj na googli napr. oblecenie z merino vlny... ale za mna zbytocnost ... treba vrstvit normalne oblecko primerane pocasiu a pohybovej aktivite a dietatu nic nebude...

yanni
22. mar 2017

@samko1 Termopradlo v marci? Ste na Sibiri?
Nie vazne, netreba. Takemu malemu dietatu, aj ked, 80-86 nosia v priemere aj rocne deti, co uz nie su babätka, hlavne, ked uz behaju, vobec termopradlo netreba. treba obliekat cibulovym systemom a potom vrstvy vyzliekat.
Ak hladas na SK, tak ti ale neporadim. Napr. na jako-o maju aj termo pradlo pre malicke deti.
Kuk v c&a, tam maju aj thermo spodne pradlo ale ci v takych mini velkostiach, to uz neviem.

zuzana203
22. mar 2017

Tak to som ešte nepočula, že vôbec existuje termo prádlo pre také malé deti. To už čo nevymyslia....zbytočnosť.

keira111
22. mar 2017

mali na jesen v Lidli,kupovala som termo tricko pre maleho.

luxus10
22. mar 2017

ja by som termopradlo takmalemu babu nedavala, lebo este nema vyvinutu termoregulaciu, a moze sa lahko prehriat....a dehydrovat...radsej viac vrsteiv, dla moznosti tie spodne bavlnene....

ale ak si o tom presvedcena, mozno exisport?
slovenka ma az od v. 128...

katkuz
22. mar 2017

nam sa termo (z merina vlny) osvedcilo najmä v lete na dovcu - najmladsia mala cca 10 mes. a cestovali sme v noci - merino vlna odvadza pot von, cize ked sa spotila nebola mokra. zaroven merino hreje ale neprehrieva. napr. http://www.detivbavlnke.sk/detivbavlnke2/eshop/...
a termo pouzivame celorocne (pre vsetkych cudujucich sa, ze preco termo na jar 🙂 ) je super aj na tury napr.
nedavno bolo v lidli aj na akciu, ale uz si nepametam ake vel.
mne su prijemne bud tie s podielom merina alebo s bavlnou

jasminet
23. mar 2017

v lidli mavaju termo, ale skor na lyze a az od tusim 122/128 velkosti, rovnako kik... pre deti som mala na leto do auta outlastove tricka presne z dovodu ako kaktuz, ale aj tak boli upoteni...

samko1
autor
23. mar 2017

Neviem prečo hneď útočíte na čo to chcem. Zháňam tenké vhodné na jar a leto a nie zimné. Prosím nekomentujte ak nechcete poradiť.

samko1
autor
23. mar 2017

A všetkým dievčatám ktoré sa mi snažili pomôcť ďakujem 🙂

samko1
autor
24. mar 2017

@jasminet a tie outlastove tričká aspoň fungovali? Viem že sa bude potit ale potrebujem aby bol v suchu. Ako sa Ti pozdávali po tejto stránke?

jasminet
24. mar 2017

@samko1 nemam pocit, ze by mali mokry chrbat, ale tricka v sedacke proste mokre boli... mali sedacku, v nej bavlnenu plienku a tricko, mokre boli aj tricka aj plienka....takze podla mna ked na tom sedeli, tak nic moc tiez - ako klasicke tricko. ale vyschlo to v aute hned... vonku na vzduchu som to neskusala, kupovala som ich primarne do auta na cestovanie.

jasminet
24. mar 2017

ale napr. som synovi z toho materialu kupila jarnu/jesennu ciapku. v kazdej inej sa priserne potil, mal mokre vlasy, v tejto nie.

majkapatko
24. mar 2017

@samko1 Prepac, nechcem vyryvat, ale aký význam ma dávať termopradlo, keď vies, ue sa v ňom bude potit?...

cuculik1
24. mar 2017

@samko1 my sme mali od devoltu aj pre take male baby kupene. uplne jemulinka merino vlna, jemnucke ...ziadna umelinove termopradlo, to by som bababtku ani nedala

samko1
autor
24. mar 2017

@majkapatko pretože synček je potivý a nemôžem ho predsa v tielku a takto viem, že bude aspoň v suchu...

cuculik1
24. mar 2017

@majkapatko
@luxus10 v kvalitnom termopradle sa potit nebude....to je somarina...🙂, prave naopak, termopradlo nie z umelych vlakien ale napr z merino vlny pomaha telu tepotu regulovat...

samko1
autor
24. mar 2017

No práve preto sa tu pýtam. Chcela som radu a nie poznámky o ničom. Idem zháňať body s merino. Ďakujem.

cuculik1
24. mar 2017

@samko1 pozri ten Devolt. My sme mali hned pre novorodenca od nich.....a potom som ho tu aj dobre rychlo predala.

daja07
24. mar 2017

@samko1 skus este take tie obchody kde maju satky a nosice, oblecenie pre nosiace matky. myslim, ze tam zvyknu byt aj take oblecka

sisiker
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
katkuz
24. mar 2017

@daja07 ano, to mi nenapadlo v tychto obchodoch hladat 🙂 co som davala link na merino, tak kamenna predajna detivbavlnke je spolu aj plienky z bavlnky a tam je aj oblecko : http://www.plienkyzbavlnky.sk/z-merinovlny-vlny...
raz som kupila v sekaci nenoseny vlneny sveter a malej som usila kamasky a su super 🙂

taami
24. mar 2017

@luxus10
A kedy sa vyvíja termoregulacia? Porozprávaj nám o tom...

samko1
autor
24. mar 2017

Dievčatá ste zlaté 🙂 Moc Vám ďakujem...

luxus10
24. mar 2017

@taami infantilne reci si nechaj na doma.

luxus10
24. mar 2017

@cuculik1 nemyslim potit, ale prehrievat, deti su potom mrzute...ale proti gustu ziaden disputat..

taami
25. mar 2017

@luxus10
Termo prádlo neznamená že je v ňom zabudovaný radiátor 😄Ty luxus 😂

barborenka333
25. mar 2017

@samko1 ahoj,jednoznačne značka devold.vyraba detské merino body a aj legíny.Kus stojí cca30eur.ale dobrá investícia.mala to nosí od 3mes. a som spokojná.ona tiež.vela chodíme na turistiku a nosím ju v šatke.dost sa potíme a vlna hreje aj mokrá a keď sa sali nie je spotená.nekupuj nič od moira-nasa sa z toho vyhadzala a drahé to bolo tiež,je to drsné pre bábätko.a kde to kúpiť?Český hudysport alebo v Čechách sú outdoorové obchody pre decká.u nás nič také poriadne nekupis.devold-dobry matros,dobrý strih,akurát cena je vysoká...Ale keď kúpiš väčšie znosi sa to a oplati.

luxus10
25. mar 2017

@taami hovori niekto kto ho este nemal na sebe, pozor, kazda zloba vie dat riadne po papuli aj jej autorovi....

taami
25. mar 2017

@luxus10
Presne ako mudrovanie do vetra

luxus10
25. mar 2017

@taami ty musis by strasna chuderka, ale tupko hlupiek plny svet....