Ahojte... Prosím Vás dievčatá, viete mi niektorá poradiť, kde by sa dalo kúpiť termoprádlo pre bábätká? Potrebovala by som veľkosť tak 80-86 a neviem nikde nájsť. Ďakujem.
@samko1 Termopradlo v marci? Ste na Sibiri?
Nie vazne, netreba. Takemu malemu dietatu, aj ked, 80-86 nosia v priemere aj rocne deti, co uz nie su babätka, hlavne, ked uz behaju, vobec termopradlo netreba. treba obliekat cibulovym systemom a potom vrstvy vyzliekat.
Ak hladas na SK, tak ti ale neporadim. Napr. na jako-o maju aj termo pradlo pre malicke deti.
Kuk v c&a, tam maju aj thermo spodne pradlo ale ci v takych mini velkostiach, to uz neviem.
Tak to som ešte nepočula, že vôbec existuje termo prádlo pre také malé deti. To už čo nevymyslia....zbytočnosť.
mali na jesen v Lidli,kupovala som termo tricko pre maleho.
ja by som termopradlo takmalemu babu nedavala, lebo este nema vyvinutu termoregulaciu, a moze sa lahko prehriat....a dehydrovat...radsej viac vrsteiv, dla moznosti tie spodne bavlnene....
ale ak si o tom presvedcena, mozno exisport?
slovenka ma az od v. 128...
nam sa termo (z merina vlny) osvedcilo najmä v lete na dovcu - najmladsia mala cca 10 mes. a cestovali sme v noci - merino vlna odvadza pot von, cize ked sa spotila nebola mokra. zaroven merino hreje ale neprehrieva. napr. http://www.detivbavlnke.sk/detivbavlnke2/eshop/...
a termo pouzivame celorocne (pre vsetkych cudujucich sa, ze preco termo na jar 🙂 ) je super aj na tury napr.
nedavno bolo v lidli aj na akciu, ale uz si nepametam ake vel.
mne su prijemne bud tie s podielom merina alebo s bavlnou
v lidli mavaju termo, ale skor na lyze a az od tusim 122/128 velkosti, rovnako kik... pre deti som mala na leto do auta outlastove tricka presne z dovodu ako kaktuz, ale aj tak boli upoteni...
Neviem prečo hneď útočíte na čo to chcem. Zháňam tenké vhodné na jar a leto a nie zimné. Prosím nekomentujte ak nechcete poradiť.
A všetkým dievčatám ktoré sa mi snažili pomôcť ďakujem 🙂
@samko1 nemam pocit, ze by mali mokry chrbat, ale tricka v sedacke proste mokre boli... mali sedacku, v nej bavlnenu plienku a tricko, mokre boli aj tricka aj plienka....takze podla mna ked na tom sedeli, tak nic moc tiez - ako klasicke tricko. ale vyschlo to v aute hned... vonku na vzduchu som to neskusala, kupovala som ich primarne do auta na cestovanie.
ale napr. som synovi z toho materialu kupila jarnu/jesennu ciapku. v kazdej inej sa priserne potil, mal mokre vlasy, v tejto nie.
@samko1 Prepac, nechcem vyryvat, ale aký význam ma dávať termopradlo, keď vies, ue sa v ňom bude potit?...
@majkapatko pretože synček je potivý a nemôžem ho predsa v tielku a takto viem, že bude aspoň v suchu...
@majkapatko
@luxus10 v kvalitnom termopradle sa potit nebude....to je somarina...🙂, prave naopak, termopradlo nie z umelych vlakien ale napr z merino vlny pomaha telu tepotu regulovat...
No práve preto sa tu pýtam. Chcela som radu a nie poznámky o ničom. Idem zháňať body s merino. Ďakujem.
@daja07 ano, to mi nenapadlo v tychto obchodoch hladat 🙂 co som davala link na merino, tak kamenna predajna detivbavlnke je spolu aj plienky z bavlnky a tam je aj oblecko : http://www.plienkyzbavlnky.sk/z-merinovlny-vlny...
raz som kupila v sekaci nenoseny vlneny sveter a malej som usila kamasky a su super 🙂
Dievčatá ste zlaté 🙂 Moc Vám ďakujem...
@samko1 ahoj,jednoznačne značka devold.vyraba detské merino body a aj legíny.Kus stojí cca30eur.ale dobrá investícia.mala to nosí od 3mes. a som spokojná.ona tiež.vela chodíme na turistiku a nosím ju v šatke.dost sa potíme a vlna hreje aj mokrá a keď sa sali nie je spotená.nekupuj nič od moira-nasa sa z toho vyhadzala a drahé to bolo tiež,je to drsné pre bábätko.a kde to kúpiť?Český hudysport alebo v Čechách sú outdoorové obchody pre decká.u nás nič také poriadne nekupis.devold-dobry matros,dobrý strih,akurát cena je vysoká...Ale keď kúpiš väčšie znosi sa to a oplati.
hladaj na googli napr. oblecenie z merino vlny... ale za mna zbytocnost ... treba vrstvit normalne oblecko primerane pocasiu a pohybovej aktivite a dietatu nic nebude...