Ahoj baby chcela by som sa Vás opýtať či neviete kde sa dajú ešte zohnať obyčajné hrkacie cumlíky vraj zastavili výrobu najhoršie však je to že malý žiaden iný nechce ... :/ Ak by ste náhodou vedeli prosím dajte info 😉 😉
V nejakej malej, obyčajnej, zašitej drogérii. 🙂
101drogerie
Dakujem baby skusim pozriet aj tam: ) lebo u nas s okolia uplne stratili :/
u nás v 101 drogérii som ich videla.
@1257 hi hi ja tiež tam, som si až potom všimla tvoj príspevok, tiež v 101-ke 😀 .
museli ich stiahnut z trhu, lebo SOI ich urcila ako nebezpecny vyrobok, cize uz by sa nikde nemali predavat.
No veru nie sú nikde prešla som snáď každú 101-dnotku a nikde nič :/ :/
@wew34225 mozem ti zbehnut u nas pozriet mam ju blizko, kupit ak budu mat?
@wew34225 podobny typ ma aj tommee tippee, kaucukovy gulaty cumel, predavaju to ako dvojbalenie ( napr. http://www.maderna.sk/katalog/product/20640/ )
moj maly cumlik nechcel (silikon avent), az kym sme neskusili tie socikovske hrkacie.. ked som ich casom chcela vymenit a kupovala nove v 101, narazila som na nejaku posahanu varku, cumel bol nakrivo, lahko sa dal rozobrat.. skusila som tie vyssie spominane a nemal problem..
@anuskaaprazko bola by som ti veľmi vďačná ! ;) lebo u nás to fakt nikde nieje už 🙂 .. @lent1lk4 doma mám asi 30 druhou a každý ktorý vyvarím a dá do úst okamžite vypľuje šibal jeden 🙂 preto zháňam práve tie hrkacie 🙂 ale môžem skúsiť aj ten čo si spomínala ale nedávam šancu že ho bude malý chcieť 🙂 🙂
@wew34225 ahoj nejake maju ale zda sa mi ze ani jedny nehrkaju... Tu je foto
@anuskaaprazko ahoj 🙂 síce ani jeden nieje ten hrkací ale tie cumlíky vyzerajú rovnako 🙂
@wew34225 no prva a tretia fotka tie maju len rozne to plastove, cumliky su rovnake, stredna fotka - tam je cumlik troska iny... Tak kupit? A ktore?
@wew34225 ten prvy ma okruhle to plastove (bez vyrezu na nos) a druhy a treti su take tvarovane na nos
@wew34225 z kazdeho bolo len par kuskov
ja som hrkacie kupila v 101tke, majú tam obyčajné cumlíky a aj tie hrkacie 🙂
Ahoj ja som kúpila v 101 drogerii skús tam 🙂