ahojte,potrebujem poradit,kde zohnat hniezdo do postielky vysoke tych 43cm .najlepsie okolo celej postielky.vsade,kde pozeram maju len okolo tych 30 cm a to nam nestaci...dakujem
@jarunka111 dkujem
@pia22 a preco ste nevyuzili?mne mala dost v postielke vymysla a bucha si hlavicku,tak urcite vyuzijeme,ak zozenieme
Ahoj zuzik presne viem čo máš na mysli môj sa v postielke dosť často krúti a prevracia raz si dokonca prestrčíl nôžku medzi šramky a chcel sa stočíť a vtedy som si povedala že stačilo ja som to nikde nenaška no skús si pozrieť molitán mávajú to v metrovom textile aspoň u nás a daj si to ušiť alebo si to sprav sama ak vieš šiť.Ja som to vyriešila hrubou dekou ktorú som naskladala a upevnila o postielku snúrkami.Stlmilo to nárazy a už nemá kadiaľ ani nôžku prestrčiť.Viedla som ju aj popod madrac takže nikam neuteká a na predné čelo sa mi podarilo zohnať vreckár ktorý je vyplnený penou takže je ako v bunkri.Tak veľa šťastia skús len porozmýšlať či sa doma niečo nenájde, starší paplón či deka oblečieš to do peknej obliečky našiješ len šnúrky a máš to.
zuzik1983 ja som si usila. mali sme doma zvysny tenky molitan + obetovala som jednu postelnu obliecku a do nej som ho "obliekla". nasila som snurky a hotovo. je to dost amaterske, lebo sit dobre neviem, ale sluzi nam to, to je hlavne. a dcerka veru neobzera stehy, ci su rovno 😉
ak by si chcela pani s nickom lucia.kl krasne sije mantinely ak chces kuk jje album a sa jej ozvi aj nam usila som nadmieru spokojna- 🙂
ak by si chcela pani s nickom lucia.kl krasne sije mantinely ak chces kuk jje album a sa jej ozvi aj nam usila som nadmieru spokojna- 🙂
skús tu pozrieť, či nenájdeš alebo daj ušiť a budeš mať originál 😉
https://www.modrykonik.sk/forum/zakladna-vybavicka/existuje-sirsi-mantinel-ako-su-tie-bezne/