Kde zohnať pršiplášť pre chlapca na 2 - 3 roky?

golemocka
1. dec 2009

Ahojte, prosim nevie mi niekto poradit, kde by som mohla kupit, aj cez internet moze byt, alebo aj nejaka predajna, detsky prsiplast na 2,5-rocneho chlapca? Vopred dakujem za rady.

jasminet
1. dec 2009

skus na mimibazar - neviem teda aka velkost je pre 2,5 rocne dieta, ale maju ich dost. dokonca aj pre psikov 😀 😅

juliagregor
1. dec 2009

ja som kúpila pončo, v normálnom v detskom obchode, stálo asi 8 Eur. Zdalo sa mi to lepšie ako pršiplášť.

lucia.298
1. dec 2009

vidim že si z BA, ja som bola naposlledy v obchode Enikibeniki kvoli kočíkom a mali tam aj pršiplašte, rôzne, aj ponča aj klasiky, tiež som nevedela malemu nikde zohnať, ten obchod je v petržalke, pri starom moste

bzuco
1. dec 2009

u nás majú krásne a kvalitné v predajni Slovenka - myslím, že klasická slovenkárska predajňa by mala byť aj v BA...a cena cca 6 eur
a tiež som videla v hypernove

dosa
1. dec 2009

ponco je super vynalez do dazda, tiez som kupila dcere, lepsie sa v nom pohybuje a ked ma teraz aj zimnu bundu, stale je dobre a nie je v nom natesno 😉

bzuco
1. dec 2009

ja som kúpila malému pršipláštik do A-čka, takže ho krásne oblečie aj na zimnú bundičku
mám aj pončo po malej, ale nejako sa mi neosvedčilo 😔

minitrouble
1. dec 2009

my sme kupili aj na nete - ale to nic moc...tazko sa odhaduje velkost - takze jeden je nam moc velky a jeden maly....nakoniec sme kupili v Tescu za nejaky 5-6 euro ...ale maju len kde tu - treba odsledovat (tesco BA kamenne namestie ;) )

katka0210
22. máj 2010

Ahojte dievčatá, oživujem túto tému, poraďte kde kúpiť pršiplášť na 2-3 ročné dieťa, cez net nechcem, lebo ho potrebujem vidieť a vyskúšať... Celé leto má byť upršané ☹

michaelak.
24. máj 2010

Katka a v obchode s detskymi vecami si neskusala pozriet?My sme v takom kupili,tam maju od kocikov,postielok az po detske oblecenie a topanky.Sice bola to velkost 104,ale rukavy sme vyhrnuli a bolo dobre.Popripade myslim,ze oni to v takom obchode dokazu aj objednat ak nahodou nemaju.

katy1979
24. máj 2010

vacsinou aj v takých klasických komunistických obuvách ci pozri tesco

wickies
31. máj 2010

jj... odporucam mimibazar... minule som tam videla e-shop megalandia.sk a mali pisane, ze onedlho budu mat prsiplaste v ponuke... mali tam super gumaciky.. som si od nich objednala.. fajn do tohto pocasia

lenka1smejka
20. aug 2010

Ahojte chcela som sa spitat na prsiplast vsade bol najmensi 90siatka existuje aj mensia velkost?

lenka1smejka
21. aug 2010

cryonae-dakujem ale neda sa to zobrazit