Ahojte, prosim nevie mi niekto poradit, kde by som mohla kupit, aj cez internet moze byt, alebo aj nejaka predajna, detsky prsiplast na 2,5-rocneho chlapca? Vopred dakujem za rady.
ja som kúpila pončo, v normálnom v detskom obchode, stálo asi 8 Eur. Zdalo sa mi to lepšie ako pršiplášť.
vidim že si z BA, ja som bola naposlledy v obchode Enikibeniki kvoli kočíkom a mali tam aj pršiplašte, rôzne, aj ponča aj klasiky, tiež som nevedela malemu nikde zohnať, ten obchod je v petržalke, pri starom moste
u nás majú krásne a kvalitné v predajni Slovenka - myslím, že klasická slovenkárska predajňa by mala byť aj v BA...a cena cca 6 eur
a tiež som videla v hypernove
ponco je super vynalez do dazda, tiez som kupila dcere, lepsie sa v nom pohybuje a ked ma teraz aj zimnu bundu, stale je dobre a nie je v nom natesno 😉
ja som kúpila malému pršipláštik do A-čka, takže ho krásne oblečie aj na zimnú bundičku
mám aj pončo po malej, ale nejako sa mi neosvedčilo 😔
my sme kupili aj na nete - ale to nic moc...tazko sa odhaduje velkost - takze jeden je nam moc velky a jeden maly....nakoniec sme kupili v Tescu za nejaky 5-6 euro ...ale maju len kde tu - treba odsledovat (tesco BA kamenne namestie ;) )
Ahojte dievčatá, oživujem túto tému, poraďte kde kúpiť pršiplášť na 2-3 ročné dieťa, cez net nechcem, lebo ho potrebujem vidieť a vyskúšať... Celé leto má byť upršané ☹
Katka a v obchode s detskymi vecami si neskusala pozriet?My sme v takom kupili,tam maju od kocikov,postielok az po detske oblecenie a topanky.Sice bola to velkost 104,ale rukavy sme vyhrnuli a bolo dobre.Popripade myslim,ze oni to v takom obchode dokazu aj objednat ak nahodou nemaju.
vacsinou aj v takých klasických komunistických obuvách ci pozri tesco
jj... odporucam mimibazar... minule som tam videla e-shop megalandia.sk a mali pisane, ze onedlho budu mat prsiplaste v ponuke... mali tam super gumaciky.. som si od nich objednala.. fajn do tohto pocasia
Ahojte chcela som sa spitat na prsiplast vsade bol najmensi 90siatka existuje aj mensia velkost?
cryonae-dakujem ale neda sa to zobrazit
skus na mimibazar - neviem teda aka velkost je pre 2,5 rocne dieta, ale maju ich dost. dokonca aj pre psikov 😀 😅