Ahojte. Viete mi poradit, kde v Bratislave predavaju sortiment od Tommee Tippee? Konkretne mam zaujem o termohrncek Explora urceny pre deti od 24 mesiacov. DAKUJEM! 🙂
ahojte sortiment Tommee Tippee som videla v Mothercare v Auparku.
a kde ma byt ta predajna Brendon? Tommee Tippee sa da kupit za dobru cenu na mimibazare, ale ja by som to rada videla aj osobne...
trixi diky, pojdem sa pozriet 🙂
ja uz som si to chcela objednat v dvoch lekarnach a je s tym problem,neobjednali mi to.
a v au som to nevidela.tam zas objednavanie tovaru ked som bola naposledy 😲
Lia, tak to si ma nepotesila. A ty tiez zhanas ten termohrncek 24+ ?
titkomamiriam, myslim tento:
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=6996947
inac nemozem si pomoct, ale bratislava mi niekedy pripada ako najvacsia diera sveta 😠
nie,ja som si chcela nakupit flase,cumliky,ohrievac,sterilizator a toto vsetko na zaciatok
ale mozno tieto pohariky zozenies alebpo skus zavolat do HANA a oni ti povedia,oni su tusim distributori TT 😉
tigri, v poslednom čísle "mama a ja" bola reklama na detský obchodný dom Brendon a na nete píšu, že otvárajú predajňu 3.12. v Rači na Púchovskej ulici. 😉
celý sortiment TT som teraz našla na www.malvik.sk, len neviem, či som tam videla ten termohrnček explora....
ten co chcem ja, nemaju ☹ a postovne na slovensko je fakt brutalne 360 kc
a na mmb sa neda u niekoho objednat??
lia, da, staci si dat vyhladat 😉
ved ty zhanas ten poharik tigri,tebe som to napisala 😀
jaaaaj 😀 som to inak pochopila
praveze som si to vyhliadla na mimibazare ale chcem si ho normalne pozriet a rozhodnut sa 😉
ahojte fakt sa neda nikde inde v Ba kupit? potrebovala by som ju co najskor uz som volala aj do Mother care tam nic aj do lekarni a nic prosim ak viete este o niecom ☹
Brendon v Ba sa nachadza v Raci smerom z mesta na Vajnory....
dievcata, mozete niektore pozriet na obal, kde su vyrabane vyrobky od TT? Dakujem
ahoj, aj mňa to zaujíma, chcela by som od TT odsávačku mlieka, cumeľ a fľašky. Videla som ich v Maďarsku v Brendone, ale vraj v decembri bude obchod Brendon aj v BA otvorený. 😉