Ahojte baby,poradte kde maju nejake akcie na plienocky číslo 4,navlhcene pampers modre...dakujem
Staci pouzit fotoblog, nemusis zakladat otazku 😉
a este feedo.sk - tam je teraz akcia
najlacnejsieplienky.sk
mall.sk
staci pouzit uja googla 😉
akcie musiš vystihnuť ja kupujem len v tescu plienky a aj zvlhčene utierky, ja kupujem tescacke a som velmi s nimi spokojna a maju aj dobru cenu a občas spravia aj nejaku akciu na to - aj v DM maju dobre a lacnbe plienky a utierky treba si obehať a pooozerať a každy jeden obchod raz za čas urobime sem tam nejaku akciu 🙂
ono sa takto ťažko povie že kde sa daju kupiť akciove veci žiaden obchod nepredava stale akciove veci alebo si chcela touto otázkou povedať aby ti babenky zakaždym napisale ked je niekde nejaka akcia ?
🙂 ak je nejaky obchod kde maju stale akcie tak aj ja by som chcela vedieť kde 🙂 ale taky asi neni ...
možno skusiť sledovať na nete katalogi ja si tiež občas pozriem ale hneva ma že sa v tom niekedy zle hlada.... 😒
www.bugy.sk je tam teraz akcia na plienky Pampers Sleep and play a za 2 kúpené balenia dostaneš kašu na noc 500g zadarmo ... majú tam aj vlhčené obrúsky a všetk očo potrebuješ od narodenia bábätka ... dokonca aj umelé mliečko od narodenia sa tam dá kúpiť .... super obchodík .. odporúčam 😀
teraz sú v tescu len hagiess v akcii. 🙂
Podľa mna sú najlanejšie plienky a vlhčené utierky v Tetedrogerii.
je problem si pozriet akcie na nete?
itesco.sk
hypernova.sk
billa.sk
http://www.dm-drogeriemarkt.sk/cms/servlet/segm...