Kde ste kupovali výbavičku pre novorodenca?

emilly89
2. máj 2021

Pozdravujem,
Chcela by som sa opýtať na e-shopy viete mi odporučiť kde ste kupovali výbavu pre novorodenca ? Skôr nábytok, príslušenstvo, detské textílie a podobne 🙂

Ďakujem za odpoveď

diana999
2. máj 2021

@emilly89 nábytok na bazosi, alebo proste popozerat po bazaroch, aaa oblečenie sme kupovali v tescu, pepco, sinsay. Veľa sme dostali od rodiny a pod, a ostatné veci napr odsávačku sme mali z lekárni, ja mam na predaj odsávačku, aj elektricku aj manuálnu na predaj, to len keby náhodou 😀😀 neviem ešte co patrí k príslušenstvu 😀

diaalex
2. máj 2021

@emilly89
Nábytok - Kika (skrine + postieľka) - prebalovací pult je zbytočnosť, nevyužiješ
Kočík - predeti (hlboký + športový) a neskôr len rýchly cestovný a ľahký Brendon
Vajíčko - babetkovo
Autosedačka - Maderna
Oblečenie - výlučne Next a má asi 3-4ks z tesca
Vanička na kúpanie - dostali sme klasickú ružovú, žiadna premakaná, proste klasika
Monitor dychu - alladin
Mantinel do postieľky - I&Z baby, dala som ušiť
Detská pestúnka - predeti
Všetko som kupovala v akcií, postupne od začiatku 8. mesiaca 🙂 keby si ešte niečo chcela vedieť, kľudne mi napíš 🙂

emilly89
autor
3. máj 2021

@diaalex ďakujem za rozsiahlu odpoveď ;) skúsim popozerať spomenuté obchody 🙂

stanzi
3. máj 2021

Aladdin, Brendon, oblecenie potom Lindex, H&M, Next (ale kupovali sme len par kusov, vela sme podostavali)

diaalex
3. máj 2021

@emilly89 nemáš začo 🤗 a fakt odporúčam kupovať keď majú akcie, veľa ušetríš na týchto veciach 🤗