Nemám veľmi skúsenosti s objednávaním detských vecičiek cez net, zkadial objednávate? Ak ste skusili bazos, bazar, minibazar...z kadial mate dobre, resp. zle skusenosti? Ďakujem 🙂
@anjelicek26 krasne vecicky 🙂 tam sa sem-tam pohrabkam tiez...a objednavas priamo z tých straniek?
@mysiacik212 - tak ja objednavam este C&A, HM-ko, GAP a podobne, ale to vsetko do nemecka, tam si nie som ista, ci posielaju aj na slovensko.. ja sa do obchodu s troma detmi takmer nedostanem, tak objednavam domov radsej, ved vratit sa to da, ked veci nesadnu.
www.ernstings-family.de
ja milujem Topolino 🙂 a potom to riesim klasika cez sportsdirect.com a cez mimibazar znacky HM, NEXT, ostatne online ani nie
Ja objednávam tu https://www.facebook.com/MamickyMamickam zn. next, george a zara... 😉
@mysiacik212 mimibazar.sk {pozor nie minibazar}, modry konik, nextdirect.com - toto su moje stranky. z inych neobjednavam.
@stanislavao aano mimibazar...🙂 a si spokojnaM aj tu na modrom konikovi?
@mysiacik212 moje skusenosti z MMB su len pozitivne. tu na MK som sa asi 2x musela s predajkynou "vadit" lebo ma chcela oklamat - prisla mi teplakova suprava, ktora bola o 7cm mensia, ako mi pisala, cize bola o 2 cisla mensia, ale nakoniec som svoje peniaze dostala naspat. na MMb mam uz svoje predajkyne, ktore poznam - verashop {tu na MK v pro shope je pod nickom plava1}, potom lindex objednavam od "katkajan", topolino od NKD, alebo od gaviolka. next si objednavam z nextdirect.com. neplati sa ziadne postovne a tovar je doma do 4 dni. H&M a C&A objednavam od verashop = vierka tkacikova. som maximalne spokojna. viem tovar kupit lacnejsie, ako v obchode, lebo na MMB mavaju kadejake akcie. vierka tkacikova chodi na tovar do HU a AT, cize niektore veci na SK ani neni su.
@mysiacik212 este jedna rada, ak nieco chcete kupit, tak si pozrite viacej ponuk, lebo sa dost lisia ceny. tricko kupite aj za 7e a aj za 15e - to iste. a MK je niekedy drahsi, ako MMB - napr botasky adidas trebaporiadne sledovat ceny a aj vysku postovneho.
@stanislavao jooj, si zlata velmi ..🙂))) ja zatial nemam moc skusenosti, na jednej starsne je fajn si aj kupit tu nieco od mamičiek,ale na druhej strane, sa zase bat,aby to bolo v poriadku...ten next sa mi pozdava najviac...na tých vecickach sa clovek riadne pokocha :D a ako pises, ze ta pani chodi nakupúovat aj do zahranicia...to je super, bo tu na SR nei ej tolko takých moznosti..:/
@mysiacik212 kupujem obcas aj pouzite vecicky tu z bazaru, ale coraz viac je tu "podvodniciek" ktore opisu vec, ako super a potom poslu dotrhane. mne sa to nastastie stalo len raz asi, alebo 2x, ale vratili mi peniaze, lebo ja sa zas nedam odbit a kontaktujem hned admina, ked nechce predajkyna komunikovat. su tu aj mamicky, ktore predavaju krasne veci zasuper cenu a naozaj sa to oplati a vacsinou mi pride vecicka, ako nova, krasna, cista. ja som sa tiez bala, ale je to super nakupovat cez net. nemusim nikam chodit, nutit deti skusat veci, varit sa v aute a pol dna stravit behanim po obchodoch, aby som zohnala, co potrebujeme. uz kupujem len urcite znacky a som vzdy maximalne spokojna. H&M, C&A, Next, Adidas. nie veci asi ani nemame doma, teda moje deti myslim. este nieco George, Topolino je dobre tiez, skuste nakupovat u osvedcenych predajcov a potom minimalizujete sklamanie. a merat, merat, merat. pytajte si vzdy rozmery, kym znacku nepoznate. dlzka, sirka, rukav vratane ramena. dlzka nohavic, vnutorna dlzka, predny sed, zadny sed, pas v klude. a ciapky nakupovat velmi opatrne, lebo jedna je moc poddajna, na zas vobec. ja ciapky takto bohuzial vobec nenakupujem.
@stanislavao to je super, aspon viem,, ak by aj nastal nejaky problem, ze je potrebne admina kontaktovat...som vám vdacna za rady, niektore veci by som vobec nevedela...este musim pockat do vysetrenia..dufat, ze bduu vysedky dobre aaa pustit sa do nakupovania 🙂
Presne tak. V ponuke aj my mame slovenskych vyrobcov. Mamicky chvalia kvalitu. Sme toho nazoru,ze nepredavame nieco,coby sme vlastnemu nedali.
@mysiacik212
http://direct.asda.com/george/baby-clothes/D5,d...
http://www.nextdirect.com/sk/en/home