Ahojte, neviem, ci sa to zda len mne, ale mam pocit, ze uz par rokov sa nerobia nejake uplne obycajne, prakticke topanky.Aspon ich neviem zohnat 😎 Vsetko hrozne uzke, a vysokanske podpatky...Mam pocit, ze moda ide nad praktickostou 😎 Alebo som mozno uz stara 😕 😎
Ale kazdopadne, uz mam dost znicene a unavene nohy...Existuju este obchody, kde sa daju kupit kvalitne topanky? Pred par rokmi som si kupovala este u Bati, ale mam pocit, ze tiez tam dostat len hypermoderne 😎
s nizsim opatkom, cierne-najlepsie sa mi hodia ku vsetkemu-univerzalne a skor nizsie, nie vysoke cizmy...
hlavne teda som zhanala zimne-este tak v novembri-a strasne ma prekvapilo, ze ani v jednom obchode nemali ziadne teple-len akoby prechodne-uplne tenke...
Ja som take kúpila v obycajnej predajni obuvi.Ale su skor na jar/jesen 🙂
Susik ja som si take kupila 😉 takze sa este daju kupit,cierne,bez opatku,len trochu vyssia podrazka ale to necitit a su super aj na prechadzky 😉
neviem pochopit, ako moze niekto normalne chodit v zime na lade na 10 centimetrovom tenkom opatku 😕
😎
a v akych obchodoch? Ja tu mam humanic, batu a nic 😎
tiez mam pocit ze take tie obycajne topanky ( nie vykriky mody) uz nikde nie je dostat 🤐
Ja som bola nakonec odkazana kupit si u Deichmana-boli lacne ale nekvalitne 😒 teraz sa mi rozbili a ziadne zimne uz nie je dostat 😎 tak som si musela uz kupit jarne.dufam, ze uz nebude sneh 😎
Kupila som ich u John Garfield,ja som z Bati sklamana,je to otras obchod,kolko krat tam idem tolko krat je tam otrasna obuv dokonca aj pre deticky a jedne topanky c 21 stoja 1200sk sialeneeeeee
aha, taky obchod som v Prahe nevidela...mrknem na nete. Inak, este som pocula ze Ecco je dobre-mate skusenosti? Inak, viem, ze je dobre drahe 😔 Ale keby mi tie topanky nieco vydrzali a boli pohodlne, tak by som nelutovala...
kamilecka: dakujem za odkaz, take nieco hladam 😉
No nemas zaco,na tej stranke su aj predajne v CR aj v Prahe...... Ja som tiez bola zufala ked som zhanala cizmy na zimu.....
ja nekedy nechapem, kam smeruje ta moda...asi k operacii noh-ze vraj v amerike si uz davaju operovat, aby mohli nosit najmodernejsie topanky 😎
susik, zle hladas. 🙂
ja mam normalne, teple ,krasne cizmy bez opatku (obuv-john garfield) a minuly tyzden som si uz kupila balerinky bez opatku (andre), nech nebeham za kocikom stale len v teniskach. 😎
u deichmana su tie topanky hrozne a maloktore su kozene. 😠 aspon ja si na to potrpim, ze bota moze byt len z koze.
ja nakupujem vylucne cez internet... nove topanky... skuste eby alebo mimibazar 🙂
sussik77- u nás v Martine sa šijú topánky zn.ecco, majú tam aj podnikovú predajňu. my tam chodíme cca 2-3x ročne, majú tam pekné topky,kadejaké vzory-ale všetko,aspoň sa mi tak zdá, že na jedno kopyto-myslím,tvar, opätky,podrážky. a sú strašne drahé,aj detské nad 1200sk.ale veľmi veľa tam nakupujú poliaci, vždy keď tam sme, tak ich je tam plno. ja som si tam ešte nič nekúpila,vždy ma odradila cena 😖 .
s Johnom-garfieldom som aj ja spokojná.Viem, že majú predajne aj v ČR.
baby, ja neviem, ale ja si kupujem topky skoro len u baťu a ja nosím len pohodlné topánky, žiadne výkriky módy, vždy čo najpohodlnejšie, najlepšie sú také, že flexible sa to volá, majú to len u baťu, sú úplne mäkkulinké a jedny nosím už druhú zimu a stále sú super... ale zas je pravda, že ja moc zateplené nenosím, lebo idem z auta do kanclu a potom z auta domov...
nosím nizučké opätky, lebo mám skoro 180 cm a môj muž trošku menej, tak keď pri ňom nechcem vyzerať ako yetti, tak musím mať nizučké topánky
a ešte zvyknem kupovať topky v rakúsku vo vogele schoes
tiež nechápem kočky, čo chodia po lade v 10 cm ihličkách, to ja už by som ležala na ortopédii 😀
treba sa pohrabať na internete, tam je toho spústa 😉
kazdy nosi topanky ake mu vyhovuju a v akych sa citi dobre ja nosim aj opatky aj tenisky zalezi kam idem ale najcastejsie nakupujem cez internet a z victoriassecret zboznujem topanky na vysokej platforme
ahojte a su vam potom dobre tie topanky, ked ich kupite na nete? ja musim vyskusat...pred porodom som nosila 39 a teraz si kupujem 39, al. 40...
niekedy je uvedene aku ma vnutornu dlzku topanka a inokedy to risknem a radsej si objednam o pol cisla vacsie
a kde sa daju kupit slusne damske topanky velkosti 35? 😕 ... ja si musim casto pozerat topanky v detskom oddeleni 😢
susik, ty mas taky problem???Ja mam problem aj s velkostou a aj s vyskou opatku 😅 😅 😝 😉
adetka tak to je problem mas malu nohu a mas to tazsie asi musis dost hladat aby si nasla slusne topanky na seba ked mas taku malu nohu vacsinou su lepsie topanky od cisla 38
otrivin, myslis?? 😀 😀 praveze, nad c.41 nie su absolutne ziadne normalne ☹ 😝 😉
ved pisem,ze od cisla 38 su uz normalne topanky vacsina zien ma nohu 38-39 a v tychto velkostiach sa zozenu topanky lahsie ako mensie alebo vacsie topanky
ahojte, skuste BAMA shoes, predavaju ich v predajnach Reno ( aupark, shopping palace...), su drahsie, nemaju velky vyber ale su nenormalne pohodlne 🙂
mne najviac vyhovujú topánky od gabora, pre deti jednoznačne z protetiky!!!
to su ake obycajne topanky?