Ideme zariadovat detsku izbu a mame velku dilemu aky nabytok vybrat. Aj co sa tyka kvality aby sa nerozpadol po 2 rokoch ale aby nestal "100 tisic". Tiez som pocula ze by mal byt pre deti len masiv, lebo foliovane a ine materialy mozu vyparovat lepidla a vselico (sak vetrame 😀 😅 ). Poradte dobru predajnu kde sa da vybrat za prijatelne ceny. Vela ludi nas posiela do polska ale...
dakujem
aj mna by to zaujimalo 🙂 😉
este raz posuvam
halo, ohlaste sa niekto. Kde sa da lacno zohnat nabytok z masivu, prip. aj koberce nejake z prirodnych materialov, za dobru cenu samozrejme.
Obnovujem diskusiu lebo je pre mňa aktuálna, prosím ak niekto máte skúsenosti s dobrým nábytkom za rozumné ceny, dajte vedieť ďakujem
neviem, co je to lacny masiv, ten asi ked ma byt poriadny, lacny nebude... zrovna sme poskladali detom novu detsku, zatial nemame odzite, ale snad vydrzi. je zo smreku a kupovali sme cez domestav... daju sa rozne kombinovat a doplnat. zatial mame postele, no v lete urcite budeme dokupovat rastuci pisaci stolik, lebo budeme mat prvacku 🙂
Neviete mi poradit kde kupim pekny detsky nabytok ? chcela by som len nejake police, mensie skriny na dotvorenie izby, a prave preto hladam cosi bielo ruzove- vyceckane 😉 Ako som raz davno videla v Lidl. Neviete, kde take kupim ? dakujem za rady
ja mam nabytok z nemecka masivne drevo a super cena. cela detska skrina, postielka, prebalovaci pult za 25 tisic korun
ja som si zariadila na detsku izbu na mieru - sice trosku drahsie ale o to krajsie 🙂 Odporucam skrine od divendoor: http://www.divendoor.sk/realizacie/detska-izba/
ja nakupujem nábytok len u http://www.mt-nabytok.sk/detsky-nabytok/ a som spokojná, kvalitné postele a dobrá cena, ikeu velmi nedoporucujem, deti veci z ikey rychlo znicia
maminky regale a policove skrinky hlavne na hracky by som kde kupila?satnikovu skrinu a postel mame.
@macka23 ahoj macka, aj my uvazujeme nad Ikeou / Stuva - velmi sa mi paci ta variabilita, moznost poskladat akokolvek to potrebujeme, pripadne dokupit/zmenit, ked bude treba nieco ine alebo sa nieco obucha/pokazi. Prosim ste so Stuvou stale spokojni? "Nevyhega" sa 🙂? Mame veeelmi vela veci z Ikey a viem ze niekedy su kvalitativne rozdiely vramci roznych produktov, serii. Dakujem moc!!!
ahoj, odporucam DOMESTAV s.r.o. - český nábytok z masívu (CELOMASÍVNE PREVEDENIE)
Ahojte aj my zhaname nabytok, rozmyslam nad tymto, zda sa mi ale dost lacny http://www.promarknabytok.sk/detske-izby-2/dets... . Nemate niekto referencie?
Siska
Ahojte, ja by som Vám rad poradila, kde som kupovala nábytok a postieľku pre naše bábo, bola to stránka www.biboc.eu
Sme s nábytkom spokojný, na výber mali nábytok v rôznych farbách. Pri nákupe neboli žiadne komplikácie. 😉 Môžem len odporúčať.
no ja zacinam pozerat tuto temu lebo budem mat jesen a zimu nato aby som zariadila dietatu detsky nabytok 🙂
@fackolka ja som si krasne zariadila pre synceka Marka 🙂 je to super a je to na mieru
na akych strankach ste si pozerali nabytok?? ci ste zbehli niekde pozriet do kamennej predajne?
najprv v showroome a potom sme doladili detaily cez mobil a mailami 🙂
baby ja budem tiez potrebovat poradit potrebujem uz synovi zariadit izbicku uz je vacsi a nemusi spavat s nami... nepotrebujem nabytok z masivu staci nech je to kvalitne a za dobru cenu.. vdaka
@moonshine1 skus nieco na mieru aby to s nim rastlo trebars postele-spalne
posuvam