Kde objednávate veci pre bábätká?

emchuana
23. jan 2018

Baby chcem sa opýtať odkiaľ objednávate vecicky pre miminká značky GANT, Tommy hilfiger a podobne? Máte nejaké overené stránky?

lavieenrose
23. jan 2018

na co je babatku nieco take ?! bude to mat na sebe par krat a uz vyrastie z toho

basska_b
23. jan 2018

Mne sa podarilo také zohnať tu na bazáre, niektoré dokonca aj s visačkou :D treba nájsť predávajúcu, ktorá má takéto veci, ja som od tej "mojej" už všetko vykúpila. Rátam to na viac svojich deti ako len jedno a hádam to aj potom bude v stave, že to tu ešte predám, lebo naozaj kvalitou je to inde... ale samozrejme dieťa nemusí vyzerať ako z módnej prehliadky.

julma
23. jan 2018

Tvoje babatko teda jeho pokožka maximalne bude vediet ocenit oblečenie z biobavlny, je jedno akej znacky a ostatne peniaze posli deckam do Ugandy, aby neumierali od hladu

lavieenrose
23. jan 2018

@julma presne tak keby tlacim prachy na tlaciarni tak investujem do takeho bio eko..do domacej znacky...ale platit peniaze len za napis gant ,hilfiger

lula313
23. jan 2018

Ja som napríklad nakúpila RL v Parndorfe a niektoré body, teplaciky stali toľko, čo Tesco oblecenie a niektoré veci boli naozaj hebucke zo 100% bavlny, len ich nemam nafotené. Zdá sa mi, že obe tieto veci stali po 6eur

roxy2015
23. jan 2018

Ja nakupujem na stránke childrensalon.com
Je to zahraničná stránka a pošta stojí 11 EUR, ale nájdeš tam tieto aj iné dizajnérske značky. Take reči typu načo to bábätku bude nepočúvaj. Ja svoju dcéru tiež rada obliekam do kvalitných a pekných veci. Ma už síce 2 roky a 3 mesiace, ale vecicky ktoré nosila ako bábätko mám krásne odložené a všetko je ako nové bez zmolčeka. Určite ešte poslúži minimálne 2 detičkám 😊

emchuana
autor
23. jan 2018

@roxy2015 ďakujem krásne kuknem si to. Jediná kladná odpoved ďakujem 🙂 veru nie sme náročne ale mame radi štýl ✌️

emchuana
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
emchuana
autor
23. jan 2018

@lula313 áno ďakujem aj za tuto radu, veru da sa aj lacno aj štýlovo 🙂 super ste to vychytali za tie bodinka ✌️
@basska_b aj ja nakupujem tu ale občas je toho malo pre dievčatka bábätka, viac je pre chlapčekov 🙂