Ahojte mamičky poradíte mi nejakú stránku kde si môžem objednať výbavičku pre bábätko? samozrejme kde sú pekné veci ale nie zbytočné predražené.
Čakám prvé bábätko čiže treba mi všetky základné veci.
Ďakujem za tipy na stránky
tu na MK v bazáre, je tu veľa pekných, zachovalých vecí za rozumnú cenu.
V tescu majú podľa mňa pekne a kvalitné oblečenie pre bábätká. Z Pepca nekupuj to ti hneď všetko vybedledne a zničí sa. A čo sa týka vybavicky ako postielky, kociarik atď ak nechceš mať za každú cenu nové môžeš pozrieť na facebooku na marketplace. Veľa žien tam predáva skoro nové veci za super ceny.
Mam k dispozícii vybavíčky do pôrodnice všetko čo potrebujete aj vy aj babo kľudne mi napíšte spravu ak máte záujem ukážem vám co všetko mam k dispozícii pripadne aj odporúčania od mamiciek co si už kúpili vybavíčky
tie najmenšie vecičky fakt odporúčam pozrieť bazár. tú veľkosť 50 a 56 nosia detičky pár týždňov, my sme polku ani nestihli obliecť a už boli malé...takisto veci ako vanička, prebal.pult...kočík by som už tiež nekupovala nový, radšej pozrieť značkový ale bazárový, veľa z nich je nedotknutých, keďže nie všetky deti sa rady vozia...
ja som velmi spoko s e shopom brendon.sk pripadne cistedrevo.sk
Skus pozriet svet kocikov vela veci som z tej stranky objednala, samozrejme neda sa vsetko z jednej stranky ale som spokojna a dost rychlo to aj prislo.