Ahojte,mate tip na stranku kde sa da objednat nejaky pekny dar pre cerstvu maminu a novorodenca? Kos,Balik, Plienkova torta..? S dorucenim na zapadnom Slovensku. Dakujem
Za mňa určite nie oblečenie ani plienky 🙂 ja som skôr za spomienkové veci kamarátke som kúpila album som novy človiečik alebo aj kadejaké iné majú v kníhkupectve 🙂
@lenicka777 to síce je dobre ta knizka, ale okolo mna ma kazdy po dva-tri kusy, lebo napadne mnohym
@evkamotka je to milé a kamoška vravela ze nikto jej také niečo nedaroval 🙂 pripadne nejaký detský fotoalbum by mňa osobne potešil viac ako oblečenie
@e_owynod švagrinej sme dostali vibrujuce lehátko a bol to úžasný dar.. syn to využíva každý deň a funguje perfektne na upokojenie keď nemá svoj deň
@lenicka777 ja som dostala k prvemu synovi na krstiny fotoalbum, uz su to uz 3 roky a stale je prazdny. Vsetky fotky mame v pc. Ja neviem, tu poukazku do dmky by som oplieskala obratom a vyuzila ju viac na drahy bepanthen, sudocrem, chrumky, vyzivy, dudle, flasu...
@evkamotka no tak my dávame všetky fotky vyvolať aby sme mali pamiatku 🙂 ale každý inak využíva veci samozrejme aj poukážka do dm je fajn každý si kúpi to čo potrebuje
@e_owyn tiež by som radšej darovala poukážku😊 tým nič nepokazíš. Čerstvá mamička má plno všetkého nemyslím si že jej niečo chýba. Mňa osobne by tiež potešila do nejakej DMky poprípade do nejakého ,detského e-shopu, typu 4mama&baby kde je milión kadejakých vecí od drogérie cez stravu nábytok oblečenie a podobne. Skús pokukať nejaké , detské e-shopy, Keď jej bude niečo chýbať dokúpi si. A nebude riešiť že mám milión oblečenia a milión všetkého a polovicu ani nestihne použiť poprípade dostane niekoľko darov na jedno kopyto 🤦
@lenicka777 hej.ale snazime sa aspon fotit ked uz nie vyvolat a kazdy rok robime z najlepdich tlaceny kalendar (starkym). Tak aspon nieco na pamiatku vzide 🙂
Ako bezdetná som darovala bodycka,pyzamka,hračky,a pod.,teraz,keď už mám dieťa,dávam pre mamky dobrú čokoládu a kvet v kvetináči,pre ockov kvalitný alkohol (napr.) ale najmä obálku s peniazmi :D Pre bábätko,ak je už trošku väčšie,nejakú drobnosť,hračku,čomu sa už vie potešiť a s čim sa zahrá ;) Zistila som na vlastnej koži,čo každý najviac potrebuje :D K tým nepraktický darčekom: spomenula som si teraz,ako som mala termín na Vianoce ale pre mňa z nevysvetliteľných príčin bola celá rodina presvedčená že uuuurcite to bude skôr. A k tomuto svojmu presvedčeniu si prispôsobili aj nakupy..skôr to napokon nebolo,malý sa narodil až 28.12.ale bodycka s nápisom "santa s little helper" a "Merry christmas" nosil ešte aj vo februári :D a k tým plienkovym tortam..a to napr.nemám rada,jednak ma irituje,ako to takto môžu volať,a vyslovene mi vadí,že tie plienky už niekto predtým pochytal (pod toto sa ale podpisem,že je to taká moja mánia a preháňam :D ). Dostali sme len jednu ale normálne kukám na to už týždne,že ja tie plienky malému nedám :D nesedí ani veľkosť,ani značka,no a mne ani to,že je to už proste otvorené z obalu a obchytkane :/porušený obal plienok v obchode by som tiež nekúpila... .Ale to je len môj názor ;)
My sme dostali poukazku do nákupného centra v meste s tym, ze sa dala vyuzit v hociktorom obchode a platila rok. Cize sme si mohli vybrat bud hracky, oblecenie, prve topanky, kozmetiku, napriklad aj detsku vysielacku v elektre, ohrievac flias, odsavacku atd, autosedacku,jedalensku stolicku.
@saxana000 no ja s tebou nesuhlasim tiez sme dostali plienkovu tortu ale ludia co nam ju dali sa normalne spytali ake plienky a dalsie malickosti plus pridali nieco naviac a bola fakt super..ono ja by som poradila autorke nech kludne aj tu tortu ale nech sa nenapadne spyta mamicky co by chcela a to supne do torty...a este by bolo fajn keby sa pobavila s ostatnymi aby potom mamicka nemala napr 5 uteracikov a pod.
Ja som sa potešila každému daru, no najviac potešili asi peniažky, kúpila som čo malý potreboval a také aké som chcela. Ale ak by si chcela nejaký dar možno by potešila nejaká hrazdička na hranie, alebo penová podložka. To využije každé dieťa.
Mne ked sa narodil syncek tak som od vsetkych dostala peniaze + kusok nejakeho oblecenia, pripadne hračku pre babatko, plienky ani kozmetiku som nedostala za co som bola aj rada, lebo presne, nemusi to sadnut dietatku...za mna bol skvely darcek aj poukazka do lekarne...nakolko tam som dost vela penazi pominala aby som mala doma zakladne veci pre maleho 😊 zaroven tam mozes kupit pre babatko cez kozmetiku, stravu, plienky, vlhcene utierky, podlozky, lieky...no skratka vsetko 😊
@090255. Presne tak som napisala moj prispevok ze to neodporucam pokial si nie je autorka ista ake plienky a aku kozmetiku pouzivaju.. Ak by sa ma niekto spytal ze cco pouzivame a z coho urobit tortu poviem trebars pampersky zelene 2ky a ze pouzivame weledu alebo niveu alebo sebamed a tohoto sa darkyna bude drzat potesim sa.ale standartne sa do torticiek pouzivaju plienky typu lidl tesco najlepsie este 5ky lebo sa dobre roluju..flasky a dudle z pepca.hlavne ze stoji 20 eur a je pekna a velka.o praktickosti a pripadnom vyuziti vacsinou nepremyslaju.
@e_owyn a co sa tykalo darceku pre mna, tak najkrajsi som dostala taketo kvietky...😊
Dakujem vsetkym,velmi ste mi pomohli ! 🙂 Takze kvety ,poukazka a nejaka drobnost to isti 🙂
@e_owyn pripadne poukazka na baby fotenie, ak je nejaky sikovny fotograf v okoli. Mne obe dievcata nafotila jedna pani u mna doma, doniesla si rekvizity a vsetko, nafotila ich v prijemnej atmosfere, dala si zalezt, bola u nas zakazdym pol dna, nebol to stres, ze do atelieru o pol hodiny pride niekto dalsi, tak rychlo nacvakat. A take pekne fotky by som im ja skratka nespravila. Dodnes si ich velmi rada pozeram, ake boli malicke... Takze toto by mna osobne potesilo, urcite lepsie ako oblecenie, kozmetika a drogeria, ale zavisi, samozrejme, aj od ceny, aku si ochotna investovat...
Ani kos ani plienkovu tortu by som neodporucala pokial si nie si 100% ista aku kozmetiku a aku znacku plienok mamina pouziva.na pohlad je to sice pekne ale ttotalne neprakticke dva uteraky plysova haraburda na ktoru sada prach a plienky vacsinou nabuchane tie najlacnejsie pripadne obrovske cislo ktore este tristvrte roka nebudu pouzivat dovtedy plienky normalne zvlhnu.kozmetiku sme mohli pouzivat jedinu znacku nie prave lacnu a tu vo sme dostali som mohla rovno vyhodit.za mna to bol jednoznacne najnevhodnejsi darcek ktory sme dostali ked sa mala narodila..30 eur v obalke by ma potesolo viac alebo normalne otazka co chcem aby priniesli vedela by som im povedat hmed.5 kolotocov na postielku 4 deky...bodyciek milion sme dostali vacsinou vsetko co som mala davno pripravene predtym nez sa mala narodila.ale kto nema deti ten to netusi..