Ahojte, potrebujem spolahlive detske tenisky pre 2r. dceru, no ist s nou a druhym dietatom do obchodu je momentalne velmi narocne... Kde nakupujete vy detské topanocky v BA? Kupovali ste topanky aj cez internet (po odmerani nozicky)?
Kupujeme protetiku uz velmi dlho. Cez net by som topanky nekupovala ani sebe nieto dietatu. Odmeranie dlzky nozky nie je vsetko, treba prihliadat na sirku, nartik, celkovy strih topanky...je tam velmi vela premennych co nemusi sadnut.
Kožené topánky kupujem buď v brendone alebo v beni.tenisky kupujem v A3 sporte. moj v predajni nechce skúšať,len doma,tak kupujem tam,kde môžem vrátiť alebo vymeniť. Na internete som skúšala cez nemecký Amazon,ale nie vždy sadli.
my sa obuvame barefoot a topanky nakupujem len cez internet🙂 mam 2 znacky ktore malej sedia a vzdy ked nozka narastie kupim o cislo vacsie, este sa mi nestalo ze by som zle trafila🙂 Ale to sa rozpravame o barefoot, nie o protetike...
Obuvam barefoot a kupujem cez internet. Len raz sa mi stalo, ze som netrafila znacku, bolo to este v zaciatkoch, ked som skusala, co malemu najlepsie sadne. Teraz mam osvedcenu znacku a zostala som jej verna. Ale napr momentalne sme uz na najvyssej velkosti z tej znacky, cize ked podrastie noha, budem musiet hladat nejaku inu. Mam stastie v tom, ze u nas je moznost vyskusat si tu obuv u internetoveho predajcu (ma aj predajnu), takze pojdeme odskusat, co malemu sadne a nasledne budem kupovat zase cez internet.
@ipat86 ahoj, mozes to risknut ale nemusi to vyjst. Radsej si skus 1vy krat poskusat v obchode a ked uz budes vediet znacku a typ da sa aj online. V Ba maju velmi dobry vyber v eurovei v little foot a aj v retre (tam ale maju blbe otvaracie hodiny len poobede). Ja som minule objednala botasky z HM a podla obrazka som pochopila ze budu vhodne na uzku nohu ale velkost som netrafila budu dobre mozno az na jesen. Raz som objednavala sandale a tiez nesadla velkost a ajked boli celokozene a na fotke vyzerali skvelo som ich musela poslat naspat. Zober obe deti a poskusaj a potom uz budes vediet aky model jej pasuje a budes vediet aj online kupit.
primigi cubicon
viac cez net ako v obchodoch. ak som neni ista ci sadnu, vezmem dve cisla a potom vratim do 14 dni bez udania dovodu podla zakona. RAK topanky su fajn a velmi ustretovi, poradia, vymenia, slovensky vyrobca
Tiez chodime do Beni a Little Foot v Eurovea.
Kupujem.v Geoxe maju aj s makkou gumenou podrazkou a super zlavy ked mas vernostnu kartu a cez net slovenske Raky su naozaj perfektne,stiahni si ich instruktazne video ako odmerat nozku a neexistuje, ze by nesadli 😊
Ja taktiez kupujem Rak. Vzdy cez internet. Meriam nozicku. Na stranke je navod. Pri kazdom modeli topanok maju napisanu vnutornu dlzku a aj rozmer nozicky, ktora sedi do daneho modelu. Topanky su kvalitne a makke. Moje deti nemali nikdy osuchanu nozicku z topanok. Podrazka je ovela makksia ako u protetiky. Mali sme zatial len tieto dve znacky topanok. Ak tvoje deti nemaju extremne tucne nozicky alebo extremne chude, tak tieto topanky urcite sadnu. Daju sa kludne vratit alebo vymenit za ine cislo. Kurier pride po nespravne cislo a dovezie nove. Zda sa mi, ze je to dokonca bez poplatku za dopravu, len sa musi cakat kym sa vyrobia nove.
@ipat86 mne sa najviac pre mensie deticky osvedcilo beni na kramaroch . maju geox, superfit a este nejake ine znacky, ja tam chodim na superfitky, maju vacsi vyber a ceny nez inde a aj vedia poradit, predavacka pomoze vyskusat, super.
starsiemu kde sa podari, deichmann, ccc, reno, humanic .. vacsinou je to dost bieda vyber