Ahojte cez ake stranky nakupujete detske veci? Mám ročneho syna a nepačia sa mi veci z detskych obchov pretože nemam rada tie detske motivy. Kde nakupuje štylove detske "skoro dospelacke" oblečenie? Okrem H&M,Zara,Next odtial objednavam aj ja. Ďakujem za rady
@queenofdisaster lepetittom, rl, gap, stranok je velmi vela... inak ak mas pristup k obchodom co si vymenovala tak odporucam navstevu kamenneho - omnoho vacsi vyber ako v online obchode...
@queenofdisaster lindex je fajn
@dai Praveže nemam ale mam tak to riešim e-shopmi ale vo vedlajšom meste je tak asi sa tak skočim popozerať. Ďakujem
Odporúčam Lindex.
Ja mam rada slovensku stylovu modu ako mirau, little people, popy. Ak chces nieco co nema nik tak mozes dat usit napriklad znacka MJ fashion, velmi sikovna dizajnerka a krajcirka - info na FB, alebo potom este small rags, je super na chladnejsie pocasie ich vyrobky su hrubsie
a este Funny bunny, som zabudla 🙂 aj oni su super
Lindex jednoznačne 🙂 Chodíme tam so sestrami a zakaždým idú domov s plnými taškami, ja si zatiaľ iba pozerám ale fakt je si tam z čoho vyberať. Len záleží aj od toho kde ideš. Lebo v niektorých mestách je len taký nijaký ale napríklad v Bratislava tam sa oplatí ísť, isto tam niečo nájdeš
Ja nakupujem cez Zoot.sk a som veľmi spokojná. Hlavne vďaka cene a keď využijete zľavu z kuponyzdarma.sk bude to ešte lepšie. A tie drahšie kúsky su kvalitné a vydržia veľmi dlho.
Ja co sa da, tak cez internet, pre seba najcastejsie z H&M alebo nextdirect.com, tak vela veci kupujem aj babam.
@queenofdisaster mayoral a lindex