Kde nakúpiť veci pre bábätko?

17. nov 2024

Ahojte kde nakupujete veci pre miminko

t1nusa
17. nov 2024

H&M najčastejšie ☺️ pyžamká aj z Lindexu, pár vecí máme aj zo Sinsay a z Pepca

anjelicek26
17. nov 2024

Co tym myslis? Kocik, vybavicku, autosedacku, plienky, jedlo, oblecenie?To su rozne miesta rozne stranky a rozne odporucania...

mariska1989
17. nov 2024

V obchode 🤔 myslím že keď budeš chcieť postieľku dokážeš aj cez net , kočík stačí pozrieť tiež cez net a potom osobné . Oblečenie tak toho máš toľko na výber že hoho.

autor
17. nov 2024

@anjelicek26 oblecenie čakám svoje prve babo a vobec neviem kde co kupit lebo take ako kik pepco primark c&a toho moc nemaju nieje to pekne maly vyber je 🥹

autor
17. nov 2024

@mariska1989 mozem obiednat aj zo shein?

autor
17. nov 2024

@t1nusa aky nazor mas na shein?

veronikam33
17. nov 2024

Shein určite nie 🙂

anjelicek26
17. nov 2024

C&A kupujem online, maju velmi pekny vyber a uprimne maly ma polovicu veci odtial... pre starsie deti ta kvalita boh vie co nie je, ale tie detske su super... inak kupujeme la redoute, okaidi, hm, newbie, next a lindex len pyzamka... on je taky uzky sliz, nie vsetko mu sedi...

Jo a zvaz kupit nejake balicky z druhej ruky... lebo fakt ked vezmem, ze sa narodil velkost 44, potom 50, 56, 62,68,74 a nosi velkost 80 (ma 8 mesiacov), tak ma vypaluje, kolko penazi som vlastne dala za oblecenie za tu dobu... pritom vsetko nosil priemerne 4-6 tyzdnov... vlastne som ani nemusela prat 🙄

autor
17. nov 2024

@veronikam33 preco? Neni to vsetko made in China? Nikde som nenasla tak krasne veci ako tam

mariska1989
17. nov 2024

Určite nie . To radšej od mamičky použité ale stále ako nové . Možno Max 1 vec ak vidíš niečo ok ale isto nie celú skriňu a sezónu

autor
17. nov 2024

@anjelicek26 Dakujem pekne za radu myslela som si ze s oblecenim to tazke nebude zatim je to premna to najtahsie čakám dievcatko a v kammenych obchod sa mi nejak nic nepaci dokonca primark nic moc a mam Problem ze z druhej ruky nic nechcem 🫤 nasla som zatim ozaj krasne veci na sheine ale tak tu citam ze radsej nie tam na sheine citam od zien ze veci su top neviem vobec

autor
17. nov 2024

@mariska1989 ale kvoli comu? Ja to nechapem stále ked aj z kiku a primarku je made in China mohla by si prosim vysvetlit potrebujem radu

mariska1989
17. nov 2024

Materiál je niekedy otrasný . Ja netvrdím že všetko možno nájdeš niečo lepšie ale nerátajú že budeš mať 80/90% bavlnu . Je to také všetko umelá hmota . Musíš dobré pozerať aspoň materiál . Kúpiť na skúšku 1/2 veci a uvidíš sama . A rátať s tým že opotrebované to bude rýchlo

mariska1989
17. nov 2024

Moja ináč skúsenosť pri 4 ročnej dcére . Kúpila som jedno tričko jej a oprate bolo snáď už 10x za každým ostane od neho špinavá taký ten povlak púšťa . A ty píšeš že čakáte dievčatko . Takže určite by som nedala novorodencovi oblečenie také kúpené cez shein. Pozri pre prvé mesiace toho aj tak nepotrebuješ veľa vtedy miminka rastu celkom šikovno a ani sa nenazdaš a z 52/56 budeš na 62 /68 . Máš všelijaké možnosti . Kik, Teddy, pepko , Tesco , sinsay . Všade sú krásne vecičky ja mám napr na FB obľúbenú skupinu . Krásne vecičky majú pre miminka

evcagabi
18. nov 2024

Ja kupujem z H&M body aj nohavice, tiez mam dievcatko ale ja som za praktickost. Ziadne zbytocne saticky, kozusky, bundicky, kompletiky a neviem co. Zo shein by som si neobliekla ani sebe , nieto este babatko a sinsay, pepco to iste. Kvalita mizerna, mam odtial par veci co kupilo premotivovane okolie a mala to mozno raz na sebe a skoncilo to zabalene a pripravene na podarovanie a ani to nik nechce.Teraz na zimu mam par veci aj z C&A a par merino veci. Kvalitou sa mi pacia aj veci z prdolove.cz ale ked chces nakupovat zo shein za jedno body za cca 8€ asi nedas

angeli121212
18. nov 2024

Autorka ja nakupujem kadečo z číny aj zo sheinu ale zrovna body pre maleho neboli bohvieaké ale za to na aliexpresse som našla perfektné body s príjemným materiálom a nádhernými vzormi ale stáli aj 10 eur kus čiže neboli lacné ani omylom.. teraz čakáme dievčatko a väčšinu výbavy som poriešila cez bazár.. našla som tam ozaj nádherné veci za prijateľné ceny veľa z nich minimálne nosených alebo nových len vypratých.. inak ja občas staršiemu kúpim aj z pepca a kiku hlavne teraz keď je väčší a tie veci úplne zničí ale našla som tam aj pekné pyžamové overaly na malú tak som zobrala.. mimo toho majú krásne veci pre dievčatko next, f&f z tesca tam nakupujem vo výpredaji a ostatné značky ako newbie, mayoral a pod. Riešim cez bazár

caar_oliine
18. nov 2024

Veci, ktore sa predavaju na EU trhu a su vyrobene v Cine musia splnat prisne europske standardy na pouzite materialy, aj % chemikalii pri spracovavani. Oblecenie a hracky ktore sa predavaju na Shein, Ali,.. nie vzdy splnaju tieto normy (casto ich mnohonasobne presahuju), ak nie su urcene pre EU trh.

barka1
18. nov 2024

Autorka, spamataj sa. Vobec nejde o duzajn a vzhlad, ale aby si tomu dietatu ničím neublížila. Radsej overene veci z druhej ruky, než bohvieco od Shein. Je to novodoby mor, tieto lacne veci...
Potrebujes praktické veci, nie nacancane blbosti. Aj tak ich budeš mat furt poblite, niekedy pretecie plienka...
Fakt dospej, pretoze ak nakup oblečenia je pre teba to najtazdie, tak budeš po porode vo velkom šoku...

ivka21
18. nov 2024

Zo shein nie lebo sú články ze obsahujú toxické látky takže by to nemal ani dospelý nie to bábätko. Z druhej ruky by som tiež nekupovala možno číslo 62 tie ktoré niesu zničené aké zvyšok 74... Najlepšie bodynka sú za mňa z H&M nosí ich moje 3 dieťa a sú stále ako nove. Keď kúpiš v pepcu sinsay tak to nestíha ani vynosiť a už to má poškodenie popukane napisy dierky sprane. Potom ešte tesco ma takú priemernú kvalitu

katarina_kat
18. nov 2024

Mám malé bábätko a ani mi nenapadlo kúpiť niečo zo shein, možno pekne na fotke, ale v realite mu môžeš aj uškodiť (alergie, zaparene či otlačené miesta). Nakupujem Lindex, HM, CA a Tesco, pár veci zo Sinsay či Pepco, a ešte v detskych kamenných obchodoch.

adeladulova
18. nov 2024

Mne sa napr osvedčilo aj f&f v tesku, vydržalo mnoho prani

catherinah
18. nov 2024

Odporúčam F&F, H&M, Lindex, Next, pripadne Reserved.
Musíš zistiť keď sa bábo narodí, co Vám pasuje. Nás bol dlhý a tenký, najlepšie mu sedeli z Reserved, lebo všetky ostatné mal do pol hrude holé.
Niektoré bábätká sú baculate, tam odporúčam skôr Next, ma aj širšie rukávy atď. Uvidíš časom. Je to o tom, aby si ho pohodlne obliekla (zavinovacie body nemusíš cez hlavu, neskôr aby sa mu to nezvliekalo keď bude kopať nožičkami atď.).

stanulienkat
18. nov 2024

Ved je tu milion obchodov kamennych+internetovych. Kde je maly vyber?? Vsetkeho je nadbytok.

hedviga2
18. nov 2024

Mne toto rozum neberie. Mam dve deti. To druhe nosilo od narodenia po prvom /clapec dievča/ aj po rodine. Sú zdrave krasne a neskutočne obe šikovne. Dnes su hodnoty uplne mimo. Vecí vtedy nebolo. Mali 4 reklíčky košielky a dupiny. K dr niečo piate a zrazu maju 50 rokov. Teraz je to o módnej prehliadke cestou z pôrodnice.

natall113
18. nov 2024

H&M, Zara, Lindex, F&F, pepco, Kik, sinsay, lupilu, C&A, Next, Newbie, kapahl
Nehovor mi že si nič nevyberieš, máme toľko obchodov kde sú krásne detské veci ale pozri si ten Next Newbie a Kapahl, možno by sa ti páčilo

petracandle
18. nov 2024

Vám už fakt prepína z tých čechizmov? BÁBÄTKO

januska12323
18. nov 2024

Prejdi sa po meste a hneď nájdeš pár obchodov aj s detským tovarom. Zo sheinu pre novorodenca nič neber, nevieš čo všetko bolo použité pri výrobe a ak by mal problém budeš si trieskať hlavu prečo si to kúpila. Na rozdiel od vecí dodaných do našich obchodov nepodliehajú žiadnej kontrole.

titla
18. nov 2024

Ja mam sice chlapca, ale najviac nakupujeme F&F. Dobry pomer cena a kvalita.
A radim Ti pri babatku viac pozeraj na prakticnost, nie dizajnove kusky. Hlavne u novorodenca, lebo to je taky cervik gumeny. Nasukat ho do oblecenia chces rychlo, lebo sa jeduje, plienky menis kazdu chvilku, grckaju, slinia, prekakaju oblecko.... a strasne rychlo rastu.

gleep1
18. nov 2024

Mayoral a newbie ma také načančanejšie veci, ale asi drahé ak rozmýšľaš o shein.

carrot_apple
18. nov 2024

ja všetko prevažne z Tesca a najlepšie v akcii😂
máme aj z Sinsay
Pepco: malé, úzke, vôbec,alebo minimálne