Kde nakupit oblecenie pre novorodenca,ale tak aby vsetko oblecenie mali na jednom mieste? Idealne eshop.
Nechodis do obchodov? Aj v pepcu nakupis komplet vsetko
@zorkahorka nie a Pepco ani nechcem
@gejb dakujem, Next nepoznam, k akej znacke by si prirovnala kvalitu, vyber maju velmi pekny
Brendon, Feedo, hocijaký online obchod ktorých je mraky...
@zuzanka.zuzu to sa zial mylis, skoro nikde nemaju komplet vybavu na jedno objednsnie
@lenka2232 Lindex mema vsetko potrebne
Určite next. Krásne a veľmi kvalitné veci
Čo vsetko potrebuješ? Pyžamka, leginky/tepláky/polodupacky, body, tenké čiapky, ponožky, všetko kúpiš v hm, Zare, nexte..
Ja som za Lindex. Ich rastuce body su z hladiska ekonomie asi najlepsie.
Kupis aj na bazarikoch tie male velkosti za par drobnych
@kitycat Ano viem, ale ja hladam eshop, kde maju vsetko a vyriesi sa to jednou objednavkou.
Co je to vsetko? Vsetko oblecenie alebo vsetko vratane praktickych veci? To sa asi na jednu objednavku ani neda… ved hadam nekupis nieco “horsie” z vybavy preto lebo to maju v obchode s oblecenim a vies to objednat naraz. A ak teda ide len o oblecenie, tak to isto podla mna najdes kompletnu vybavu na next, hm a mozno aj na zare. Samozrejme pokial nechces rovno kupovat zimnu kombinezu… To je take vycerpavajuce najst si vybavu na viacerych eshopoch?
Za mňa next a HM, z týchto stránok by si to vyriešila aj jednou objednávkou.
@anavixy ano, je to vycerpavajuce 🙂 Nie kazdy tym zije a chce travit vsetok volny cas hladanim veci v desiatkach obchodoch. Kazdy ma ine priority.
@thereisabear Dakujem
Podla mna stacia tak dva, co by si hladala na desiatkach eshopov… ved novorodenec potrebuje minimum druhov oblecenia. Ako som pisala, podla mna Next to pokryje vsetko a ak nie, tak hm/zara a mas vybavene.
Brendon.sk - tam najdes vsetko.
Feedo.sk má takmer všetko od veci pre dieťa až po výbavu pre mamičku 🙂
@lenka2232 nepocazujem hm za lepsie ako pepco. Syn dostal z hm teplakovu súpravu a po 2 noseniach a praniach nohavice na kolenach neskutocne vybledli. Pepcovskym sa to nestalo... Na vianoce som kupovala neteriam z hm rovnake pyzama a total tenucka handra. V sinsaji som potom nasla lepsie
@zorkahorka nesuhlasim,ale ok,kazdy ma svoj nazor🙂
Next, H&M