Maminky prosim o radu ako teraz riešiť veci do pôrodnice poraďte mi dákedobre overené stranku kde si ro všetko nakupim 😀😀ďakujem
@michaelavikinka Stránok je vela, problém je len to, že na jednej nemajú to, na druhej zas hento. Ja som si kúpila hotový balíček tu na MK a spokojnosť🙂
Mam k dispozícii kompletnú vybavíčku do pôrodnice pre maminku aj bábätko vyrábam také pôrodné balíčky kde je všetko čiže nemusíte zháňať po eshopoch miliónkrát poštovné platiť a hľadať kde je co dostupné na všetkom sa vieme dohodnúť kľudne mi napíšte aj mate záujem pošlem foto balíčkov.
Pozri madernu, majú aj nejake balíčky aj samostatné veci
https://www.maderna.sk/pripravte-si-k-porodu/
@michaelavikinka kozmetika pre seba a pre babatko vsetko z dm-ky (oplati sa mat zalozenu kartu a zbierat body pri dalsom nakupe ti odrataju aj niekolko eur), vybavicka pre babatko (kocik, autosedacka, vanicka atd.) eshop maderna, tehotenske oblecenie (nocne kosele, zupan, podprsenky na dojcenie) eshop lidl, flasky cumliky atd. eshop avent.
@michaelavikinka predeti.sk, ja som si vložky do porodnice a podobne veci nakupovala v dmke, oveľa lacnejsie ako v detskych obchodoch. Vytlač si zoznam čo potrebuješ do danej pôrodnice. Mali by to mať na svojej stranke a podľa toho nakupuj 🙂 Oblečenie som pre babatko nepotrebovala, plienky,podlozky (dm alebo lidl), Vložky,nohavičky (dm alebo dr.max), nočna košela, podprsenka v predeti alebo niekde na nete. A ostatne už poznaš a vieš čo a ako 🙂