Neviete mi niekto dat kontakt na vyrobcu? DAKUJEM 🙂
@tigri. ja kupujem topanky superfit v obchode Beni na Kramaroch. Ulica je Stromova 36. Je tam prijemny personal, ktory ochotne poradi. Ja som zatial bola spokojna. A videla som ich aj v Avione v Humanicu.
V senci ich maju asi v 3 lekarnach, ja ich kupujem tu, lebo su podstatne lacnejsie ako napr v eurovei, tam mali pred rokom zimne o 20 eur drahsie ako som ich kupovala ja tu :(
dakujem za info, ja som ich totiz kupovala v brendone, ale ten vyber bol maly,preto som hladala ine obchody, a nakoniec som nasla na stranke vyrobcu vsekcii handlersuche vsetkych predajcov v SK, takze len v ba ich je asi 6, tak pobeham tie 🙂
vie mi niekto poradit ci sa tato znacka da kupit aj v Kosiciach?
mozno to niekomu pomoze, objavila som ich v Kosiciach v Optime, predajna "lego wear".
my sme videli v eurovei - v little food
v Humanicu
ahojte neviete mi poradiť kde by som kúpila chlapčenské tenisky Superfit s goratex-membránou veľkosť 39 aspoň trochu lacnejšie? tu https://www.detskaobuv.sk/detska-obuv-2/gore-te... ich majú ale 80 Eur je už pre mňa priveľa ... ja viem že kvalita niečo stojí ale ak by ste vedeli kde by sa nejaké podobné superfitky dali kúpiť aspoň o čosi lacnejšie budem veľmi vďačná .. nemusí to byť najnovšia kolekcia, ideálne nejaký výpredaj .. prípadne ak niektoré žijete v zahraničí či by sa tam nedali zohnať lacnejšie .. ďakujem
Výrobcem obuvi SUPERFIT je rakúská firma Legero Schuhfabrik zo sídlom v Grazu. - toto pisu na nete