kde kupujete skolkarom teplaky a za kolko?
u nas idu ako "teple rozky" nestiham kupovat, ale teda 12´az 15e za kus nedam
kludne moze byt aj internetovy obchod, ak mate nejaku dobru skusenost
p.s. PROSIM adminov, aby mi temu nemenili na otazku. dakujem
Ahoj, my mame uplne podobny problem, tiez hladam znacku, ktora by sa na kolienkach hned nepredrala.
Tescove tensie zatial "uspesne" derieme, no zvnutra zateplenejsie sa zdaju byt odolnejsie. Vo vypredaji sa mi podarilo za dobru cenu kupit 2-pack v Mothercare, ale nakolko ich mame kratko, este neviem povedat, kolko vydrzia. Zn. Wenice zatial tak pol na pol, 1 sa zodrali hned, 1 este drzia. Zn. Katval sa nam tiez podarilo zodrat. Aj z bazarikov sa obcas pritrafi dobra kupa, ale naozaj stale hladam znacku, ktora je "kolienkovoodolna", najlepsie na vyuzitie pre 3 deti 🙂)).
@xlucia v H&M maju jednofarebne za 7,95€
odporúčam H&M alebo NEXT. Lepšie som zatiaľ nenašla a majú aj prijateľnú cenu. Výhodne sa dajú kúpiť aj na bazáre a keďže sa jedná o veľmi dobrú kvalitu, tak často ani nie je poznať, že by boli z bazáru 🙂
@xlucia vidim ze si z BA - odporucam detsky textil v OD Buducnost v Ruzinove, hore na poschodi. ceny okolo 8-10 Eur, teplaky vydrzia vela a maju dobry strih, aj gumu v pase prisposobivu. moj syn je velmi chudy a ma dlhe nohy a maloktore teplaky mu sedia napr. z Tesca su hrozne siroke v pase a nedaju sa stiahnut (sice snurky nasite su ale len zvonka na okrasu, stiahnut nejdu skoro vobec) v HM zase maju strasne siroke "pudlo" a malemu visia na zadku, inde su zase predrazene.
ahojte babulky, my nakupujeme v Lindexe teplacky, a su super, drzia tvar, nederu sa, a nie su ani drahe.
ja nakupujem u Cinanov za 4-5 € a nemam s nimi najmensi problem 😉 Naco budem davat spusta € za jedne obycajne teplaky, ked viem, ze z nich deti raz.dva vyrastu a v podstate aj tak zoderu 🙂
@xlucia mam dobre skusenosti s NEXT, H&M a KATVAL. Next-ove su mozno trosku drahsie, ale nezoderu sa hned tak ako tie z Tesca.
@gabika7706 si zlata, ale to su fakt drahsie. ked potrebujem kupit pre kazdeho tak 7-8 kusov, tak by som zruinovala 😎
nekupujem, podostavali sme a podedili, ale ak by som mala kupovat, tak u cinanov alebo v tescu, su lacne, maju velky vyber, urcite by som to teplakov do skolky neinvestovala vyse 10-15ecok.....
ja som najspokojnesia z teplacikmi z nextu... a cenovo vyjdu rovnako ako tu spominane cinanske alebo mozno o kusocek naviac.. treba kupit vo vypredaji alebo si objednat cez baby z UK ... a vyjdu nak na 6 az 8 eur za kus... ale zasa vynosia ti ich obe deti...
moj nosi niektore uz treti rok a stale su v pohode...
este som spokojna aj s teplacikmi z mothercare...
ja mojmu davam aj take makke riflicky do skolky
skor mi derie mala leginy .... hned ma niekde dieru najcastejsie na kolene...
Teplaky aj kupujem, aj sijem, tie doma robene ma vychadzaju ovela lacnejsie ako tie kupovane 🙂
HM sa mi najviac osvedcili
Next su dost drahe
určite kúpim 4 kusy kvalitných ako 8 kusov lacných šmejdov
kupujem next, 2pack v sale ma vyjde nejakych 7-8eur 😉
@xlucia rovne bez vreciek maju v lindex-e. cenu si nepamatam, ale urcite to bolo pod 10/ks.
ja mam rovnaky problem ako @beboo . maly je vysoky a chudy. momentalne mame doma asi 10 ks teplakov a sedia mu mozno 3. 😠 😠 😠 tesco, marks and spencer, H and M - vsetky su mu siroke v pase a tie snurky su tam na 2 veci.
beboo - buducnost je na drienovej? co je dole jednota? a ta predajna je ta oproti schodom?
Aj my derieme kolena..syn vysoky a chudy,tesco nesedia,cinske nechcem,ma citlivu kozu..spokojna som s firmou lta ako slovenskym vyrobcom..alebo este nakupujem aj cez net,naprz lindusky,tam mali nedavno taky material,ze sme ich aj vyrastli a nepredrali,disney cars motiv..
@xlucia ahoj, našla som tieto, celkom dobrá cena aj keď nie sú značkové, ale do škôlky myslím postačia, skús pozrieťhttp://www.babybazar.sk/pictures/800x600/440712...
Tie z Lindexu mavaju v akcii 2+1 zadarmo 🙂
@xlucia velmi dobre teplacky, ktore zvykneme kupovat, slovensky vyrobok - modelko, kvalitna pevna bavlna a nie su ani predrazene, nemaju zmolky ani po prani... stranku poslem do ip, lebo to oznacia ako reklamu 🙂