Ahojte
Mamicky kde prosim nakupujete oblecenie pre stihle deti? To moje je ako zizalka tenucka a vysoka. Velkost triciek jej sedi podla tabuliek aj veku len mame problem s nohavicami. Vsetky su jej siroke v pase. Alebo kde kupujete gate, ktore sa daju stiahnut v pase?
Dakujem
Lindex, jeej design, moe. Alebo hľadaj kdekoľvek so šnúrkou v páse, je takých dosť
@ninka1991 ja som kupila 1 ks legin v sinsay a su mojmu konecne dobree. Nepadaju mu a na dlzku akurat. Len neviem ako teplaky, tie mu budu asi padat. Ale teplaciky mu planujen sit
Zara kids a Mango Kids su veci na stihle deti.
@malinovka333 no zatial bolo take pocasie ze leginy v pohode znesie. Len teraz ako sa casom ochladi tak potrebujem pre nu teplejsie nohavice mame teplaky ale potrebujem aj nejake dzinsy. Teraz mi prisli 2 nejake zo zary jedny sa mi zdaju ze by mohli byt len tak tak ale tie druhe asi vratim lebo su jej volne na brusku 😩
@ninka1991 musis kupovat rifle slim, teraz ma napadlo ze aj starsi je chudy, jemu su aj slimky velke, teraz som mu kupovala v HM, len problem je to ze on ma velkost 134 a ta mu je len tak tak, ale 140 už mu je velka, a 134 je kratke vsetko,takze jemu tiež je tazko zohnat nieco, ma nakupene teplaky 140 a su mu velke a kratke mu budu
@malinovka333 no, tej mojej su aj slim siroke 😁🙈 na dlzku su jej uz kratke a na sirku by v nich vydrzala kludne este aj rok 🙈
Ja sa chumystam do takko. Baby pisali ze tam maju nohavice a rifle ktore sa daju upravit v pase 🙂
Zara, Mango, Primark. Ale aj to jej je často voľné.
V nexte a ešte ich po krajoch zosivam
no presne nám ani jedny nohavice nesedia, ja neviem čo to robia za pásy, to asi pre obézne deti, my nosíme 122 a teda každý pás pomaly o 10 centi širší, takže kupujem síce 2 x drahšie ale v Lindexe aj objednávam robia všetky gate s gumičkou a gombíkom na prispôsobenie, jedno čo neznesiem, keď má dieťa nohavice na pol zadku 🙂
Mojej v h&m alebo c&a slimky sedeli...a daju sa aj upravit v pase - stiahnut gumickou.
@ninka1991 H&M mava na zimu zateplene leginy, samozrejme kazde jedne jej v pase zasivam (uz roky 😅 ). Inak aj pepco ma na leto hlavne tie tensie, a rifle som jej kupila teraz v HM take, co maju vsitu gumu na zatahovanie. Spagetka konecne trochu pribrala, tak uz to nie je take hrozne, ale stale treba par cm zasit este.
Aj japitex.
@ninka1991, jednoznacne odporucam Lindex. Leginy, teplaky aj kratasy maju vnutri regulacnu gumicku s gombikmi na nastavenie sirky pasu.
Mame obidvoch chudych chlapcov, takze mam osobnu skusenost.
Velmi dobra vec 🙂 Nemusite to davat upravovat krajcirke v oprave odevov alebo doma rucne sit, teraz to stoji okolo €3/ks u krajcirky, co je dost, ked to priratate k cene za samotne teplaky/leginy.
Lindex
mam sice chlapca ale moj je extra chudy presne ako pises ako zizalka, jemu kupujem leginy v lindexe aj tie su mu volne ale daju sa v pase stiahnut,vsetky teplaky su mu volne, nohavice tiež , on miluje leginy, ale su lne do velkosti 128 potom neviem co bude nosit,