Ahojte baby , chcela by som sa opýtať že kde ste nakupovali oblečenie pre novorodencov 🤗. Ďakujem.
bola zima a korona so zatvorenými obchodmi, čiže v tescu keď ešte nebolo opáskované 😀
Tesco má super veci. Veľa sme mali a aj máme ešte z H&Mka a Nextu. A keď idem okolo Pepca, ulakomim sa aj tam, keď vidím niečo pekné. Inak ja som dosť nakúpila aj z V a MK bazáru. Také mini bejby rastie strašne rýchlo.
za mna deti cca do 6 rokov maju petfektny vyber v tescu - aj kvalitou aj cenou
@soffy14 ahoj. Ja odporúčam lindex . Majú zavinovacie body a legíny rastúce . Kúpila som 50-56 a mala to nosila do dvoch mesiacov , ozaj znosila a ešte som to predala . Majú tam úžasne čapice, rukavice do pôrodnice 🥰ako overali kupujem z Hm na vypredaj a som spokojná . Ale prvú vrstvu sme nosili iba lindex do 68ky . Za mna kvalita bavlny neporovnateľná s inými destkymi obchodmi .. pancuchy mile 😀
Pancuchy mile
A veci z lidl mam asi 80 %, som s nimi vzdy spokokna
Lindex má úžasné veci, dcéra nosí veľkosť 74 a lindex oblečie aj 62.
Inak Zara, h&m, Tesco občas sa mi niečo páči aj v Sinsay a Pepcu
Lindex, vydrží dlho a ešte sa aj ľahko predá 😊
Lindex, vydrží dlho a aj sa ľahko predá 😊
Nekupila som ani jednu ponozku.akonahle sa rozkriklo ze som tehotna zahadzali ma kamaratky oblecenim cele.stastbe ze to maju konecne komu dat.nechala som si asi patinu porobila baliky podla velkosti a ostatne posunula dalej bolo toho ozaj kvantum nove s visackami h&m next lindex mayoral.
Keby som oblecenie nedostala isla by som jednoznacne do bazarovych balikov
Kúpila som si balíky oblečenia od iných mamiciek,za pár centov za kus
Mne sa ľúbi Pepco či sinsey. Veď to je len na chvíľku.
@haraburdova ja som tiež nakúpila Lindex z bazárov, prevažne staré kolekcie, lebo boli nádherné. Dcérka má 10m a nosí ich už ozaj zopár mesiacov, dokonca máme 3 nerastúce a tiež ich nosí už tretí mesiac. Na základe tejto dobrej skúsenosti som sa napokon ulakomila aj na novú kolekciu, ale teda veľké sklamanie. Švi sa párajú, tá látka je úplne niekde inde ako bola tá zo starých kolekcií... No chcem tým len povedať, že ak budete odtiaľ kupovať nové, najprv na skúšku vezmite jeden -dva kusy, nech potom nemáte oči pre plač ako ja 😥
@soffy14 ja som nakúpila z druhej ruky balíky podla veľkosti, také malé bábätko to nosí chvíľu a bolo ajo nové 🙂