Zdravím, maminy, prosím vás, kde kupujete / objednávate plienky za dobrú cenu pre vaše bábätká? A koľko stoja, keď sa oplatí kúpiť ich? Skúšali sme lupilu z Lidla, tie ale preciká... Potom sme dostali pampers premium care 2, tie sú fajn, ale dosť drahé, keď pozerala cenu... Ďakujem za tip. 🙂
@veron2811 teraz je dobra cena okolo 43e za 240ks pampers premium care na benu, pilulka aj max. Skuste pozriet ci este maju ja som objednavka min tyzden. Vyslo to 18centov za jednu Co je za pampers super cena.
@veron2811 ja som vedela kupovať cez internet väčšie balenie keď bola akcia, ale aj v tescu...vedeli občas mať akcie
@petamich
@lenkakoc444
@angel993
@monika185243
Baby a aký je rozdiel medzi Pampers Premium Care a Premium Care Midi??
Tak u nas sme objednavali Dada plienky z internetu, kto mal cestu do polskej Biedronky a bola akcia tak aj to sme vyuzivali U syna sme uz boli lenivsi a chceli sme nieco zo Slovenska, ale bud mal koznu reakciu z nich a az krvave rany alebo pampers precikal. Tak zvitazili Dada, objednali sme niekolko krabic a mali sme pokoj.
moony a tie sa dajú len na internete 😉
@veron2811 kupujeme Dada plienky v PL
@zuzanka.zuzu Moony sa uz daju kupit aj v DM (napr. u nas v BA maju normalne v kamennej predajni) a kedze autorka riesi aj cenu, tak najdrahsie plienky na trhu su asi diskutabilne, ci zrovna tie by chcela pouzivat ale mozem sa mylit 😃
@veron2811 ak som dobre pochopila tak tie midi sú len do určitého čísla tuším 3 a premium care sú aj väčšie čísla
Bud treba vacsie plienky alebo na noc menit ci ine. My sme fungovali aj tak,ze cez den Lupilu a v noci z Babylove z DM. S tymi som spokojna.
Ja som nakúpila Babylove na začiatok, na základe dobrých recenzií. Zatiaľ neviem aké budú, keďže bábo ešte nie je tu. Ale teda v mojom okolí ich používa úplne každý a všetci sú spokojní.
Ja kupujem DM babylove velkost 5 - 18 c za kus (cim mensie tym lacnejsie), mala vsetko asi dostupne na trhu, vyhadzala sa len z baby babysoft a lidlacke precikala stale.
My sme.ficali.cez deň na babylove a kúpili, na noc kolorky (síce drahšie, ale.dost vydržali). Ale nášmu napr. Pampers nesadli, len Pampers pure a tie boli doost drahé.
@veron2811 My sme mali pri prvom Pampers premium care a Moony,jedine tie nepretiekli,ale casom kvoli atopii sme presli na polske Dady (Moony som nestihala objednavat a na postovnom som vela preplatila) a tie nam najlepsie sadli ak cenovo aj kvalitou. Pri druhom kupujem vylucne len Dady. 👌
My parkujeme ale na cestovanie alebo do auta používame Pampers premium. Kupujem v DM. Ale presne ako tu kocky píšu sú najlepšie akcie v lekárni Max a aj Alza máva perfektne akcie.
@veron2811 zevraj pampers sú 100% chémia vyrábané z ropy ale pampers harmonie sú vyrobené z prémiovej bavlny, mäkkých rastlinných vlákien a ďalších starostlivo vybraných materiálov. Navyše neobsahujú žiadny parfum, latex ani alergény a nie sú bielené chlórom…..takze ja som kúpila tie ako prvé(mám aj od známej lupilu pampers pre novorodencov,ti sú plienky z lidla,ale čítala som na ne aj dobre aj zle recenzie)…
uvidím ako bude mala reagovať na tie harmonie🥰ale robím si zálusk na baby baby soft vyrobené u nás v Ivanke pri Dunaji v celltexe a tie sú že 100% organická bavlna tak tie budem určite kupovat!!!
@denisa6666 ďakujem 🙂 Môžem sa opýtať, myslíte, že by to prešlo kontrolami, kebyže sa ozaj z ropy vyrábajú, to mi nejde do hlavy...
@veron2811 vôbec netuším tak mi povedali v predajni
@sun_shine_2020 Dobré ráno
Prosim Vás chcem sa opýtať koľko € vychadzajú dada plienky 82 ks v PL.
Ďakujem za skorú odpoveď
@veron2811 Dajte si tesco domov a dajte hladat plienky a najde Vám a pri niektorych su zlavy s klubcard
@ivusinecka026 vzdy je ina cena/akcia (niekedy je kup 1 balenie a druhe mas za polovicu) a zalezi ci klasicke alebo pants alebo extra care....a velkost. Treba sledovat letak biedronky 🙂
@veron2811 pampers premium care strasne smrdia ked su precikane. Ci su z ropy neviem, ale Ani najlacnejsie plienky z Kauflandu tak nesmrdeli 🙂 tie Harmonie su super uplne ine. Ja tiez objednavam babybabysoft nase slovenske a neprecika ich ani v noci
@sun_shine_2020 Dobry den
Ďakujem Vám veľmi pekne a kde najdem ten leták Biedronky.
Prajem Vám pekný deň
Cez online benu lekaren objednavame mesacne balenie, a ak ste poistencom unionu, tak poistovna dava mesacne aj prispevok-tusim 10 eur to vychadza.
A pouzivame Pampers premium care, ine, precika, zapari sa.
Pri synovi sme pouzivali plienky Lidl a pri nom boli fajn.
Pri najstarsej dcere zase Huggies.
@lenkakoc444 zdravím, veru, smrdia, nerozumiem, prečo... A to vám v tých bababysofr vydrží od vwvra do rána a neorecika? Jaj hocmuism1-2za noc prebalit.. Premium care mam ešte... Ale teda na to ako oc chválili...sklamanie, tie sl8veske sa kde. Dáku, prosím kúpiť... Aspoň na skúšku, ďakujem.
tam, kde je nejaka akcia - Pampers napr. u Dr. Maxa, s tymi zlavovymi kuponmi co teraz koluju + 5€ dolu pri nakupe Pampers nad 50€ je tam teraz najlepsia cena - kedysi bola dobra akcia ak plienka vysla menej ako 20 centov, dnes je dobra akcia, ked 24 😵💫
ale inokedy proste tam, kde je prave akcia - Tesco, DM, Dr. Max, Brendon - my pouzivame Pampers Pants aktualne uz