Ahoj! Prosím, kam v Žiline chodíte kupovať detské topánky? A neviete kde sa dajú kúpiť topánky zn. Pediped?
Ahoj, do Rena pri Tescu na košickej, Malej tam aj zoskenovaly nožičky a obuv jej padla ako uľiata. 🙂
@d_anica mala som ich ako prve topanocky pre dcerku, nosila ich asi 2 mesiace, lebo to bolo na jesen a potom uz o chvilu mala zimne. Boli to take ruzove tenisky. Ale tiez su len "made in china" - ale zasa je rozdiel cina a cina 🙂 Takze neviem velmi posudit, ci boli dobre, ked ich nosila kratko. Rychlo jej rastla nozicka a zistili sme, ze ju ma aj dost siroku, preto odvtedy radsej kupujem len superfit.
@podkolienka951 Ďakujem! Pôjdem sa pozrieť 🙂
@d_anica Nemaž začo, Inač su tam velmy ochotny a páčilo sa mi to že tie nožicky zoskenovsly a určily presnu velkost. Stacilo kej ju das uplne dobosa a postavis ju na skener. A ceny maju tiež dobre. Držim palce. Potom daj vediet ako ste dopadly.
@podkolienka951 Ahoj! Bola som tam dnes, ale nekúpili sme nič. Asi som mala smolu na personál. Nožičky synovi nezmerali vôbec, pani nám ukázala asi dva modely, ktoré prichádzali do úvahy, že mu to môžem vyskúšať, a zmizla. Syn po chvíli samozrejme začal od nudy rozoberať predajňu, tak som odišla, keďže tam nikde nikoho nebolo...
@d_anica Aha, no mi sme mali šťatie na ochotný personál. No už fakt neviem kde... My vždy sme kupovali iba tam. Držím palce.
Dobre topanocky maju v Zirafe - najdes ich aj na nete www.detskaobuv.sk - maju tam znackove Superfit, ale aj nejake ceske a polske. Ked si u nich kupis osobne, daju ti zlavu na dalsi nakup 10% do 5 mesiacov 🙂 Pediped sem-tam objednava aj moja znama z USA, ak si na facebooku, najdes ju ako Capackomania 🙂