Kde kupujete detské tepláky?

martinaka3.5
3. aug 2016

Ahojte žienky, prosím Vás kde kupujete detské tepláky (do školy, škôlky...)? V poslednom čase sa nám všetky tepláky z HM a Nextu sa po prvých použitiach roztrhli, niekde sa akoby len očko pustilo... 😝 už som z toho nešťastná, len našívam nášivky... Poraďte kde kúpiť kvalitné tepláky s primeranou cenou.

pribinak
3. aug 2016

Tesco

seahorse27
3. aug 2016

Ja mam tiez taku skusenost s HM teplakmi. Na dotyk sice super prijemna kvalita, dobry pohodlny strih, ale nic nevydrzia, robia sa dierky po par praniach. Z Nextom taku skusenost nemam, tie su celkom fajn, len strihovo mojim detom az tak nesedia. Rovnako FF z Tesca su pevnejsie, ale tiez strih nic moc pre nas - velmi nizky sed, co neznasam.

miku1
3. aug 2016

@martinaka3.5 Tesco a Lidl.

sardinka335
3. aug 2016

Tesco a Lidl je fajn pre male deti a potom ,,cierna diera,,. Ja kupujem v CaA a kludne aj na detských burzách. Napr. v BA maju aj do 170 cm stoly s vecami a niekedy sa najde niečo zaujimave. Inak sme boli v šopingu v Primark a veci za 2,50 super trička, teplaky po 5 eur...na to ze za rok z toho vyrastie a pripadne to zniči dobre ceny.Prípadne kupim v Kik...s tym mam celkom fajn skusenosti čo sa teplakov tyka a aj Exisport tam som kupila a som spokojna. Aj ceny fajn.

hettinka
3. aug 2016

moj syn teda roztrhnena kolenách úplne všetko ... ale tepláky sa mi pozdávajú aj z Decathlonu

stepanka274
3. aug 2016

Ja som kupila v pepcu, uvidim kolko vydrzia

scila
6. aug 2019

@martinaka3.5 Vidim, ze je to uz stara diskusia, ale neda mi nenapisat, ze najlepsie teplaky ake sme kedy mali su z www.gustokids.sk . Skvele, 100% bavlna, s vreckami. Ja kupujem deckam patentove so zaplatami (zdvojene kolena) a su bezkonkurencne 😉